Dålig uppdatering, Pardon

Jag har mest städat, solat, badat och bara varit och levt livets glada dagar. Telefonen har tagit en stor del av min fritid också. heeehe.
Har möblerat om och min nya dator kommer passa perfekt till mitt rum nu! Så bra!
Min bror ringde igår! Fyy vad glad jag blev! åh, galet rolig och prata med. Måste ringa han snart känner jag. Synd att han jobbar så mycket. Får ta mig an detta till helgen!
Hur som helst. Det har åskat så gudarna har trillat ner! Är hur rädd som helst för åska så jag fick krama om mamma lite. Sorgligt men sant haha.
Vi hörs imorgon bloggeeen ! puss Chachaa!


För fler bilder på festen : Niinanilsson.blogg.se


Havanna Club = Fiiesta

Igår var det som sagt fest. Jag ska lägga in bilderna senare. (för det var ju så många....)
Hade jättetrevligt igår, på alla sätt och vis. Började med att Nina och jag delade på en flaska vitt och efter detta drog vi till förfesten. Taxin kom vid 22.00 och hämtade oss för att köra oss till den riktiga festen.
Trots att det inte såg ut och vara så mycket folk så spelade de inte så stor roll med tanke på hur trevligt många av hos hade. Speciellt jag.

Idag har jag solat med Saris, pratat massa strunt och bara varit som två knubbsälar vid poolen.
Lyckad daaag!

Gårdagens inköp på VÄLA

Tunika från VERO MODA

Shorts från SOLO

Kjol från ONLY - Rosetten kan has både fram och bak

Strandklänning från H&M

T-shirt från Gina Tricot

 Svart Tubkjol från JC

Svart bikini från Gina Tricot

High Heels från Din Sko


Det var nog allt. :)

Gårdagens syssla

Som sagt, det blev VÄLA med Nina igår! Vi hade skitkul! Vi hittade också mycket kläder vilket gjorde det hela ännu roligare. Hemresan var ju lite krånglig för att Jasse inte kan hålla reda på sina saker! ;)
Skämt och sido. När vi kom hem blev det lite Choklad med jordgubbar. - IGEN! hahaha.
Mycket gott.

Idag jobbar Nina och jag underhåller henne för att hon inte ska dö innan festen. 
Ikväll är det fest och det kommer uppdatering senare under dagen och bilder på vad jag köpte! 
Puss tjaaa!  


Steka? - Ohyes!

Chaaacha bloggen!

Har varit ute och solat idag igen! Synd att jag bara blev så rastlös under tiden. Nåja, nu sitter jag här, nyduschad och fräsch. Vid 14.45 hämtar Nina mig och vi drar till vårt kära VÄLA för att skaffa oss en färggladare och större garderob!
Blir väl att man får ta på sig shorts och ett färgstarkt linne. Kommer att bli överhettad om jag ska ha på mig för mycket och sedan gå och prova en massa kläder som grädde på moset. Nej. idag blir det lätt och enkelt!

Uppdatering kommer senare!
PUSS


I'm happy, good aight?

Galet, fått se hur min bror ser ut, var 7 år sedan sist!
Vilken snygging. Men som sagt det ligger ju generna! ;)
Bara att få prata ut om lite allt möjligt kändes så otroligt bra. Hela dagen har varit bra och ett jääävligt bra avslut! Börjar bli lite hungrig, och mamma har gått och lagt sig. Mja, man får väl använda de kunskaper man har lärt sig. Inga dåliga skills. ;)
Ha det fint bloggeeen!

Dagens betyg : GRAND!

(Rubriken är ett internt skämt mellan mig och Nina)

Igår var jag som sagt med Nina och smakade den otroligt goda chokladen som jag har lagt in en bild på i inlägget undertill! Förlåt för att jag har varit sen med att uppdatera men jag har faktiskt befunnit mig vid havet hela dagen  och tränat efter det! Så nu sitter jag här , kvider lite för att det pumpar i huvudet på mig för att jag har bränt mig lite. Men det är väl det som är sommar , antar jag!

Väntar också på att min bror ska logga in på msn igen. Har fått ett intryck av att han är en väldigt trevlig människa! Och för er som inte fattar så har jag och min bror bott i skilda världar!

Som sagt , en dag ute vid havet, stek stek med Sara, Sofie och Adis. Grävde ner Adis, tyckte han var jättekul, sara också så vi lät han vara kvar och gick och badade.

Snart kommer Amy och Amanda hem från Barcelona. Min tur och åka nästa sommar!
Ha det fint alla, puss CHAA!
 

Marabou mixed with strawberrys? How's that?


Ska befinna mig hos Nina vid 21.30. Ska prova den nya marabou och se hur det smakar . Kommenterat och skriv vad ni tyckte om den :)

Puss tjaaa!


24 Juni 2009

Begravning- boupptäckning. Mja. Det var ett kärt återseende  trots omständigheterna. Den enda jag inte fick träffa var min bror som har bosatt sig i London sedan en tid tillbaka. Dock pratade jag med honom per telefon.
Thomas, min farbror - Vilken snubbe asså. Har inget minne av att jag har träffat honom innan men han var väldigt trevligt och det första han säger ; Gud vad söt du är. Väldigt söt, - haru tuggumi? (stockholmsdialekt) Haha.
Rita min faster har jag inte träffat sedan 2002 också de var ett kärt återseende och min kusin Marie var det väldigt trevligt att träffa. Trots alla återseenden så var det farfar vi alla hade samlats för att ta farväl av. Det var väldigt tungt och jag ville inte lämna honom där.
Men allt är bra nu och farfar har det bra, - det är huvudsaken!


Ikväll ska jag träffa Nina! Puss på det! Uppdatering senare! <3

Puss chaa!  


Farfar - Begravning

Klockan är snart elva och det är också vid den tiden jag ska befinna mig i kyrkan. Just nu känns det inte alls panikartat, i alla fall inte på samma sätt som när min pappa dog. Det kommer bli fint, han har levt sitt liv som dock var väldigt händlserikt. Vila i Frid.

Helmer Louis Carlson 4 Oktober 1913 - 7 Juni 2009* 

Jubel&Sorg

Ovationer till de svenska laget! Underbart jobbat!
Nu klappar jag händerna för nu är jag riktigt glad ;)
3-1 -
och jag säger som kommentatorn säger efter Ola Toivonens mål : Tredje målet är ren balsam!
Mycket riktigt!

Nåja, jag vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll mer än att förbereda mig mentalt inför morgondagen som består av en begravning för Farfar och följt av en boupptäckning. Det kommer bli väldigt jobbigt att befinna sig i kyrkan och se kistan. När jag såg honom sist så tittade han mig i ögonen med sina ljus,ljusblå ögon och log. De leendet var det sista jag fick se. När jag träffar honom denna gång ligger han i kistan. Tanken är hemsk.
Jag tror på ett liv efter döden. Om universum kan vara oändligt varför inte livet? Det tar inte bara slut här, så farfar, - Vi ses igen.

Ämnet är fotboll!

Många tjejer som inte är intresserade av fotboll men ändå många som är det. Bra resonemang Nettan!
Målvaktsträningen idag var mycket härlig. Den spelades på konstgräs i Bjärnum och alla tre målvakterna var på plats.
Har inte tränat på två veckor och jag gjorde en bra "comeback"!  

Just nu pågår matchen mellan Serbien och Sverige. 3-1 står det till Sverige. Det har varit mycket dramatik under de 25 minuterna jag missade pga träning! Straff och mål hit och dit och saker inkastade på plan och dubbar i ansiktet och bråk och allt! Vilken livlig match! Nu ska jag ta mig en skål med Turkisk yoggi, valnötter , blåbär och lite honung! Prova det själv! Det är underbart gott!!
   

Träning!

Dags för träning - uppdatering senare ! See ya' ladies and gentlemen!

Sommarlov

Hej bloggen! Vilket vackert väder! Helt underbart.
Va med Alle idag och vi snackade om allt och alla! Vi ska ses nästa vecka igen men då ska vi befinna oss i hennes lägenhet i Helsingborg! Mycket mysigt. Blev en runda i byn för att inhandla ett frimärke och köpa en glass. Och nu ska jag snart käka för jag iväg på målvaktsträning! Gogo!

Här är lite bilder från idag, Enjoy!



090622

Ska börja med att säga Grattis till Ellinor som fyller 18 år idag!

Dagen började med en härlig frukost som mamma gjort. Därefter bestämde vi oss för att gå och handla, och som vanligt ser man Johan någonstan mellan hyllorna och han vinkar lite mystiskt? ;)
Eftersom det var strålande sol så bestämde vi oss för att ta fram våra underbart sköna svarta stolar som man kan ligga i på något konstigt vänster. Där låg vi ett bra tag och vi hade helt och hållet glömt bort att vi skulle städa. Det får bli en annan dag!

Halva min kväll har spenderats med en galet härlig Lovisa. Vi åt glass och njöt av det fina sommarvädret. Vi satt på en trappa som är jättevarm (även på vintern). HOn var tvungen att sticka rätt tidigt eftersom hon ska jobba imorgon så jag begav mig hem till min höggravida syster och gav henne lite av de godis jag hade köpt på mig. Så glad blev hon :)
Skrev också ut målsmansintyget inför resan eftersom Nina inte är min förmyndare! ;)

Dagen har varit underbar och morgondagen lär bli lika underbar eftersom det ska bli härliga 22 soliga grader!

Puss på er alla!


Talkin' about Greece

Nu hittar man bara fler och fler på ens msn som ska till Rhodos samtidit som vi och också inom samma område. Sjukt. Det lär väl bli en "msn-fest" då. Haha. 
Har precis käkat frukost och har funderat över vad jag drömde inatt egentligen! haha. Sjuka drömmar. Dock var dom roliga eftersom jag skrattade lite när jag vaknade!  

Hur som helst idag blir det städning och handla med mami. Sen fixa partymusiken på Ipoden och lite annat!


Puss tjaa
 

Maränger+glass+chokladsås+fruktsallad

Uppdateringen kommer så lagom som klockan tre på natten! Oja, Aktiv bloggerska tycker jag allt!
Det hela började med att jag fick låna mammas underbart fina cykel och handla lite inför myskvällen med Nina. Sagt och gjort.
På listan stod det:
> Apelsiner
> Bananer
> Chokladsås
> Vanlijglass


När jag väl kom till Nina satte vi igång med det goda direkt och vi tjabbade en bra stund ute på verandan. Vi hamnade till sist i en varsin soffa och snackade en massa mer strunt! Mycket roligt och denna kvällen bör det bli en repris av!

Puss på dig Ninababy! <3 


En kväll med Nina - Lovely

Chaa bloggen!

Efter att jag hade skrivit de förra inlägget kände jag för att läsa lite i " män som hatar kvinnor".
Sagt och gjort. Efter detta somnade jag och väcktes av att mamma skriker att det är mat. Var inte så hungrig så jag gick och satt mig vid datorn där jag sitter fortfarande. Tyckte det var dags att skriva ett inlägg till.
Ikväll ska jag träffa Nina. Vi ska käka lite och bara vara och njuta av sommarlovet. Mjau.


Roligt att hon skickar ett sms " Titta på TV400, falaraki är ett festställe 1 mil ifrån där vi bor, värsta feststället! "
Vem om inte jag slår på kanalen direkt! Nu ska jag fortsätta titta sedan göra mig iordning för en helkväll med Nina!

Puss Tjaa!


21 Juni - Förkylningen försvinner?

Äntligen börjar jag kunna andas på egen hand utan att behöva ta hjälp av nässpray. Dagen efter vi slutade skolan blev jag förkyld och det var väl sådär kul.
Och nu börjar den försvinna. Jag hoppas jag ska kunna träna på tisdag eftersom jag har målvaktsträning då.
Har inte varit där på jättelänge och dessutom är träningen på konstgräs. Älskar konstgräs!

Tre dagar kvar tills begravningen ska ske av min farfar. Jag vet att han har det bra och 96 år och helt klar i huvudet då tycker jag man inte ska klaga. Han fick somna in i sitt eget hus eftersom han aldrig ville in på något äldreboende. Han var känd av många eftersom han och hans pappa hade bilverkstad här i byn. Emigrationen till Amerika, första värlskriget, andra världkriget, koreakriget, Cuba-krisen , Vietnamkriget , kalla kriget över huvudtaget , ja mycket har han varit med om. Dock har han inte medverkat i något av krigen förutom emigrationen till Amerika. Men tanks som tar sig igenom Markaryd, ja det kunde han se utanför sitt fönster i sitt hus som än i dag står kvar på samma ställe. 

Helmer Louis Carlson 4 Oktober 1913 - 7 juni 2009

Fri lek

Just nu leker jag med Nellie och Nike. Sjukt roligt eftersom vi tar massa kort.
Nike är såklart den som fastnar på bild bäst av oss alla!
Här kommer några smakprov!


Livlös dag? -Svar: Ja

Har verkligen ingenting att göra idag. Tiden går och går men ingenting händer.
Lovisa skicka sms om att jag ska komma till henne, lite folk
och så där, men nu orkar jag inte så egentligen, varför klagar jag? Crazy!

Men det kan ju vara kul, så man kanske ska slänga
sig i duschen och dra dit i alla fall? Mja, nästan bud på detta!
Men som sagt, vi får se. Vädret börjar ta sig och min förkylning börjar väl bli bättre.
Något som inte har blivit bättre är mitt humör just nu.

Nu ska jag vänta på svar från Lovisa sen får jag väl bestämma mig ifall jag ska ut eller inte!

i Hasta Luego!


Män som hatar kvinnor - Stieg Larsson

 Läst ytterligare av den första boken av 'män som hatar kvinnor'.
Väldigt bra bok! Tror jag ska fortsätta läsa lite till!
Puss chaa!

Något ska köpas men vad?

Bikini från Wonderland

En bikini från Wonderland                               

Ett regnigt Sverige och 38 dagar kvar till solen

Cha bloggen!



Idag vaknade man av att Nellie (den äldsta kusinen) bankar sönder på dörren!
Lagom tid till att vakna då klockan var kvart över tio. Käkade en god frukost och nu har
man energi till och ta sig igenom ytterligare en dag till! Gårdagen var inget att hänga
i granen så jag och Jasse stack hem och kollade på failblog.com.
Mycket roligt. Sen halvsov båda så gav han mig skjuts hem. Vilken snäll kompis man kan ha!


Överskattad midsommar? 19/6-20/6 2009

Jasse och hans vän hämtade mig vid halv sju för att bege oss till Mellbystrand.När vi kom ut dit så träffade vi lite folk. Och mycket mer än så blev det inte. Vi åkte bil hela tiden och vi var nyktra!? Jaha. Förövrigt var det väldigt tråkigt. Får sluta skriva nu innan jag väcker min kusin som ligger här bredvid och sover!


Ciao Bloggen!


Dagens match : U21: Sverige - Italien

Sverige kommer bjuda på en härlig match med mycket underhållning. Jag känner detta på mig då Italien förlorade mot Egypten med 1-0. Man skapar sig en bild av att Italen är ett bra lag eftersom att Italien är Italien.

Förövrigt är suget inte alls på topp. Mellby känns sådär roligt just nu men det blir vad man gör det till! And I'll do my best!
Har precis käkat köttfärspaj, väntar på att Jasse ska ringa sen så am I ready!

Saknar Amanda och Amy som befinner sig på språkresa i Barcelona. Glad midsommar på er! Snart kommer ni hem och då blir det kramkalaaas!  

Det är faktiskt kul och blogga ( säger jag första dagen ). Bara idag har jag skrivit fyra inlägg! Ovationer till mig! :D

Dags och kiila ! Take Care / Nettan
 


Ready for party!

Gjorde mig iordning så snabbt jag kunde innan lilla Nike skulle vakna! Är hon vaken är karusellen igång igen!
Mellby idag! Hoppas det blir kul. Dock inte sugen på att dricka bara ta det lugnt men med rätt musik och rätt folk så lär suget komma.


Här är kusinen Nike! Sötaste flickan ever!
  


La vita hotel - Rhodos!


Några bilder av vårt fina hotell som jag och nina ska befinna oss på väldigt lite egentligen! ahah



Glad Midsommar!

Idag är det midsommar och det regnar. Ovanligt? .. - Nej. Men inte hänga läpp för det, för idag är en dag som ska firas hur vädret än blir!  

Mina kusiner kom igår! Nellie och lilla söta Nike. Bilder kommer snart! Det var en fartfyllld dag med mycket lek och mycket spring i trappan, upp och ner  hela tiden! :D Älskar barn!
När kvällen var kommen så skulle de självklart sova och eftersom de hade beslagtagit mitt rum så fick jag ta rummet intill och sova där. Rätt skönt ändå! Fick ett samtal vid 1 på natten och detta samtal varade till tretiden! Mycket trevligt måste jag säga! 

Det här med bloggande har jag inte haft tid med, plugget och fotbollen har absorberat de mesta av min tid innan sommarlovet. Nu har jag världens läge att ge det en chans! Sommarlovet började sjukt bra! Vi hade förfest hemma hos mig, mycket lyckat. Efter detta stack vi ner till den berömda stugan FBU, Mycket folk men den yngre generationen  94 och 95 passade inte riktigt in om man säger så. Finns få undantag  men de är verkligen få. Sedan var det ju efterfest hos Gert som egentligen inte blev mycket till efterfest för alla däckade och jag stack därifrån vid halv sju på morgonen och tanken slår mig att jag har match om 4 timmar?! Oh nej. Hem käka, ta panodil och sooova. Vi vann dock matchen med 3-1 och det gick bra ändå! :D
Efter detta blev det grillning med Julia och Linnea! Underbara tjejer! Väldigt god mat! Måste göras om fler gånger i sommar. Blev en rolig kväll med lite spel och massa kort. Det var inte bara vi tre tjejer som var där utan massa annat roligt folk med! :)

Dagarna gick och jag blev sjuk efter tre dagar blev jag frisk (otroligt nog ) och igår så umgicks jag och Nina i ett alldeles speciellt syfte! Vi skulle beställa resa. Vi hade sagt, Ayia napa, Alanya eller Mallorca och vad blev det?! RHODOS! Underbaaaart. Jag längtar galet mycket och en vecka efter mycket fest, sol och bad, kommer Rhodos att längta efter oss och be oss komma tillbaka! :D 

Mitt val av bloggnamn kanske jag också ska förklara?.. "La vida es maravillosa" är spanska och betyder "Livet är underbart" och det är precis vad det är. 

Som sagt, dagen består av en tur till Mellbystrand och vi hade tydligen ingenstans och vara, mindre lyckat va... Jaja vi får väl se hur det blir med de. Dock ska jag sova i tält med Matilda :D haha SWEEET! 

 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0