HEJDÅ DENNA BLOGG HEJ GAMLA BLOGG!

Jag har bytat tillbaka till min gamla blogg, dock för att det ska bli lättare att hitta mig! Så besäk den för det är där jag kommer vara aktiv! GODNATT!

nettani


Sverige förlorar - vi förlorar

Sverige förlorade med 1-0 och vi förlorar dagens match med 6-2. Det suger. Hejdå

Dags att ladda batterierna och hålla holken tom!

Söndag idag, godmorgon säger jag! Har sovit gott och jag ska väl om någon timme bege mig till matchen! har ingen aning om vilka spelar mot men det blir säkert vinst! jag tror på tjejerna! Käkade frukost nyss, nybakta frallor och gröt! Mycket gottgott! Vi hörs senare! PUSSSSSS

Dagens festlåt men ingen fest!

Älskar denna låten ! När ni väl lyssnar på Yanou så lyssna på Children of the sun!



Sverige - Danmark

Idag är en dag vi många fotbollsälskare har väntat på.
En dag då allt handlar om att vinna eller försvinna.
En dag fylld med spänning och magi.
Nu är det dags Sverige.
Dom som tar hem vinsten är VI!
  



Ska på upptäcktsfärd i Hässleholm sedan blir det att vara en trogen supporter och titta på matchen, dock inte hemma. 
I morgon är det match och vi strävar alltid efter VINST!


hahah - man har allt en rolig kusin

Min kusin skickade lite roliga bilder på hotmailen!
Inte nådigt! 

" då man önskar att ingen fotograferade"




Summering av fredag- lördag!

Hej hopp falleraaaa!
Igår var det fredag, tror ingen missade det! Skyndade mig hem från skolan och fixade till mig! som tur var hade jag redan duschat i skolan så håret behövdes inte fönas! Gott snack där! Halv fyra hämtade jag upp en stor sockerbit och vandrade raskt och glatt hemåt! Blev en jättegod middag och efterrätt! Kyckling med klyftpotatis och kantarellsås följt av en gudomligt god Panacotta! Kan aldrig sluta äta det! :D
Blev idol och mys. Mariette och Erik är bäääst! Låten som Erik sjön med Belinda Carlisle är underbar!
Hela fredagen var otroligt mysig och lördagen har bara precis börjat och började MAGIIIIISKT!
Kanske slutar lika magiskt. Vi får väl se vad dagens planer blir av! :)

PUUSSSS

Nina länkar och jag dör på kuppen!

Hhahahahahhahahha finner inga ord


Albin 8 år - gammal men bra


Himmmmelen öppnade sig och vipps

Var riktigt taggad idag eftersom det var träning och det märktes på  också ÄVEN om himmmmlen öppnade sig och allt vräkte ner. Men trots detta höll jag modet uppe och gjorde träningen till ett väldigt gott pass. Nu tittar jag på Lyxfällan och kan inte slita blicken ifrån det  haha vi hörs eller

Vilken jävla mix..

Första gången sedan den 30/7 hörde jag Klaas- How does it feel , idag. Jag hade rysningar som forsade genom hela kroppen. En känsla av saknad och viljan att bara stänga ögonlocken och hoppas att man är där, på Rhodos BarStreet när man öppnar ögonen igen. Viljan att också kunna stänga ögonlocken och känna juni månads värme och vind i håret när man öppnar ögonlocken igen. Det är också då sommarens resa är beställd. 
Saknad och längtan. Vilken jävla mix.. 


Vad hände med blogg.se?

Igår kunde jag inte logga in?!  Jag försökte verkligen 8 gåånger men kom aldrig in! Nu är jag här som ni ser och jag tänkte bjoda på ett morgoninlägg! Om två timmar börjar min tyska och jag sitter hemma och gör ingenting. Ska väl plugga lite matte snart! Är otroligt sugen på fest speciellt gå loss med Nina. Så längesen nu och jag saknar verkligen dag två på Rhodos. Den absolut bästa dagen otroligt roliga 24 timmar och har aldrig mått så dåligt och bra på samma gång i hela mitt liv!

Torsdag idag och på dagens schema står det skola, städning och träning. Träningen är det lite osäkert med för jag vet inte om jag kan ta mig till Vittsjö. Vi får se hur det blir med det annars så drar jag ut och lööööper en runda! Säger ändast LÖPER bara för att Nina hatar det ordet! :D
Åh vad jag saknar dig. Kom kom Nina, jag klarar inte ett liv utan dig..


Dag 2 Inne på IBIZA BAR's toalett!
Ehm , killen på bilden .. Ingen vet vem han är , nä  just det!

Ovanligt mycket tv-tittande

Jag brukar inte alls titta på TV och det är först NU som jag har blivit en liten soffpotatis och titta på TV rätt mycket. Första året på gymnasiet tittade jag kanske en gång vartannan vecka. Det är också först nu som min TV verkligen kommer till använding. Första gången på två år faktiskt.

Nu ska jag titta på Hell's Kitchen!
Gordon Ramsay går ju loooosss!

Tv och mys, något fattas ...

Desperate Housewives står för underhållningen, sängen, täcket och alla kuddar står för myset men det är ändå någonting som fattas..


För att återgå till underhållningen så måste jag bara notera att jag måste ha boxarna av Desperates Housewives!
Galet bra serie!


Funderingar

Om man inte hade kommit på hjulet, hur hade världen sett ut då?
Om inte just JAG hade fötts , vem hade då "jag" blivit?
Om det finns ett slut av universum, vad finns då där bakom?

Ibland blir det alldels för mycket tänk och det kan väl vara kul, ibland..

Träffade Malin på Vittsjö IP IDAG!? - Malin och jag träffades på något läger med smålandslaget för 1,5 till 2 år sedan! Sjukt kul och se henne igen  och hoppas att hon börjar i Vittsjö!

För övrigt tittar jag på Äntligen hemma och jag älskar det programmet och Room Service är ännu bättre!
Hade också träning idag! Målvaktsträning och det var minsann kanonkul. Vi Hade några övningar med A-laget som verkligen tog kol på en men jag gillade det skarpt och några TV-räddningar blev det!
Dessutom efter skolan nämnde jag att jag tog bilder till min Markaryds- broschyr och är en av de bilder jag kommer att ha med! :)

Kommentar om dagen

Hej hopp!

Dagen började åt hellskotta och jag gick till skolan med otroligt dåligt humör! Det lade sig lite när jag väl hittade min bok ( som jag letat hela morgonen efter). Jag var även tvungen att gå till simhallen och simma ett tag. Hur mycket jag än ville slippa det så var jag tvungen. Tyskan slutade tidigare så jag simmade alltså tidigare. Eftersom min broschyr om Markaryd måste vara klar imorgon så var jag tvungen att dra till Hotellet och ta lite bilder eftersom man var tvungen att ha två bilder som man tagit själv! Lätt gjort!

Det var skolbiten!


Kom hem och krängde kanelbullar! Var så sugen. Blev två skinkmackor med med ett glas mjölk! Träningen börjar en timme tidigare idag så jag ska dra vid 5. Alltså om en timme och tio minuter!

Vi hörs snart igen!
 
Bild : Stockholm med SP07 & SP08


Nina , hör upp! Personligt meddelande!

Nunc est bibendum! -Vad säger du ? - När ?! ;)

I vilket skulle du vilja bo i ? ..

1.

2.

3.

4.

5.


19 dagar kvar

Ja snart är det höstlov och det betyder bara EN sak! LONDON! Jag längtar så innerligt mycket. Det ska bli riktigt kul och träffa brorsan! Inte träffat han på hela sju år?! - Det är illa men vad gör man..

Just nu tittar jag på Ellen DeGeneres Show och detta avsnittet är verkligen roligt haha. Som jag har skrattat! Här är ett utdrag ur programmet!


Oasis


Man kan ingenting annat än älska Oasis!


8,00 - jag orkar inte

Skolan har börjat och som tur är har jag inte mycket att göra just idag. Jag passar på att gå ner till gymmet och spring apå löpbandet. Jag orkar verkligen inte ut och springa i regn och blåst.
Ska bara notera att jag jag önskar att helgen inte gick så fort som den gick.. <3


Hemmaaa igen!

Hallå alla!

Jag måste meddela att Tyringe åkte på däng igår eftermiddag och  fick en förlust i baken med hela 4-2 mot duktiga Vittsjö GIK! Sprang in i duschen för jag var genomblöt efter att himlen hade öppnat sig och jag hade slängt mig gräset ett antal gånger då det kan liknas vid att slänga sig i en bassäng! Jag skakade tänder i de sista 25 minutrarna och jag längtade så innerligt efter en varm säng med ett gosigt täcke till..
Jag skyndade mig in i duschen som sagt och det gjorde ont ska jag säga! Hela min kropp var som en isbit och stoppa en isbit i varmt vatten är inte bra.. Då spricker man , typ vad jag gjorde.
Kom hem för en timme sen. Helgen har varit mer än magisk.

Tiittade även på fotboll idag i blåsten! Rätt kul trots de jobbiga vädret! Men som en man citerade på Tyringe station en lördag eftermiddag : " Utan väder hade livet inte varit någonting, då hade vi inte levt. Vi ska vara glada för varje dag som går!"

Perstorp - Klippan





.. när jag kom hem insåg jag att sommaren är långt bort och världen börjar bli livlös..



Match , puss på det

Idag är det match i Tyringe och dom ska få smaka på däng är det planerat men bollen är rund och allt kan hända!
Fick köpa nya fotbollsskor idag eftersom mina andra har försvunnit. Igår fick jag panik eftersom det var samling kl 4 och jag hade fortfarande inte hittat mina skor när kl var 15.40. Det var hög tid att åka eftersom vi skulle samlas på Vittsjö busstation. Jag fick ta och låna Hanna Dahls skor som skavde så in i bomben!
Sjukt ont i mina anklar idag. Passade även på att köpa en underställströja så jag inte fryser ihjäl på matchen idag. Kommer ju nog att regna en del känner ju jag!

Vaknade jättetidigt imorse av att jag hade halva täcket virat runt halsen, rätt skönt faktiskt. Dessutom hörde jag att det regnade galet mycket ute. Det hörs jättemycket i mitt rum när det rengar eftersom fönstret sticker ut från huset och de är en sån plåtgrej som tak.

Jag är taggad inför matchen idag! Vi ska vinna eller hur tjejer!



Myself in action!  Laxacupen 2009 kom 5 av 14 lag.

Laget jag ska lira med idag! Wiho!

Dålig update!

Förlåt mina kära läsare jag är hemskt lessen för att inte ha uppdaterat på hela dagen men nu är det såhär att jag har spelat match och matchen började kl . 17.30 och det var samling 16.00. Det blev väldigt tight och jag har bara vilat, spelat match, kollat idol och sen sitter jag ju som sagt här. Nu får jag väl börja packa lite grejjer inför helgen som är kvar. Kommer hem på söndag! wiho! :) Puss på det säger jag bara!

Deppigheten har gått över tiill känslokall och strunta i det överhuvudtaget.. Pallar inte. Kommer aldrig att bli så bye bye..

Nina jag saknar dig!

"Girl With a Pearl Earring"

Just den boken som hela klassen håller på att läsa. På engelska. Den är inte svår faktiskt men uppgiften som vi skulle ta oss an var lite svårare än väntat. Vi skulle summera första kapitlet med 150-200 ord och det var inte lätt ska jag säga men nu är jag äntligen klar och jag hoppas det skall räcka. Har också idrott imorgon och match med. Matchen var inte hemma dessutom utan i Bromölla. Detta är nog min livs viktigaste match eftersom att vi leder vår serie Div. 1 Juniorer och vi måste slå Bromöllskorna! heehe. Det ska bli skitkul och trots det lessna humöret som jag har fått under dagen och fortfarande har så är jag jävligt taggad. Nu ska jag sova. Drömma mig bort och hoppas någon möter upp mig för just nu vill jag bara ha en enda stor kram och bara tycka synd om mig själv.

Hoppas på bättre tider och vill till min bror nu. Komma bort från allt och låta han belysa mina dystra dagar som jag har nuförtiden! Men trots de dystra dagarna så finns det små ljusglimtar .. Du du du.

Puss godnatt alla !


kort kort

Jag måste plugga engelska nu så vi hörs senare när jag är klar! PUSSS

Nej! - Jag vill inte! :'O

KVART I TIO. Det är då det gäller. Jag ska ta spruta och jag hatar sprutor. Jag får panik när jag ser dom på riktigt. Jag klarar inte av den långa nålen. Att få en nål stucken i sin arm, rumpa , lår eller vad den nu blir instucken i så är det inte behagligt för fem öre! Ta mig här ifrån. JAG VILL INTE!

Sprutan är en Twinrixspruta som är mot Hepatit B. Även om det är mot någonting bra så vill jag inte. Kan det inte finnas som tablett istället?

Jag har ett tyskaprov idag också! Det ska väl inte vara några problem tror jag. Det går kanon! :D
NU ska jag gå och borsta tänderna. Packa det sista inför skolan som egentligen börjar 12. Plugga lite matte efter sprutan och sen är det tyska som gäller!

Auf wiedersehen!

RSS 2.0