Sola lite granna!

Inte mycket inlägg idag heller. Attans! Men blir alltid mer på helgerna! Jag ska försöka hålla det uppe så gott jag kan så oroa er inte! ;)

Idag fick jag plötsligt en tankeställare om all löpning jag utförde i våras och i början av sommaren. Jag tänkte att efter så lång semester för musklerna så måste det vara dags. Så idag blev det en runda och jag stack inom solariet med. När jag väl kom hem så blev det lite styrketräning och streching. Nu ser jag fram emot morgondagens målvaktsträning! Underbart det där med aktiviteter!

PUSSPUSSPUSS


Två lektioner sen fri lek!

Heej! Imorse blev lite stressigt så jag skrev aldrig något inlägg! Så detta är första inlägget för idag! 3orna hade arrangerat lite lekar som 1orna och 2orna skulle utföra. Hoppa säck, kasta ägg, klädsträcket och mycket annat. Tyckte det var ganska skoj! Ska snart äta med. Dööhungrig och jag vill träna dessutom. Ut och springa som jag brukar göra! Blivit lite dåligt med det nu när det har varit sommarlov måste jag säga. Måste också säga att jag saknar min bejb. Nina , det är verkligen hundra år tills vi ses. Torsdag hur ska jag klara mig?! ....

Lite bilder från dagen!


Elin är exalterad inför lekarna så hon ville gå först

Teo håller ett vackert tal!


Äggkastning!

Barnpassining

Jaha, lilleman är hos mormor och moster nettan. Så mysigt men mamma vill ha honom för sig själv. Det märks. Jaja, vad gör man :)


Idag har jag inte fått mycket gjort mer än de två inläggen jag gjorde imorse! Dags och göra ett nytt tycker jag!
Imorgon ska jag vara med Sara. Det ska bli kul. Ser knappt varandra längre, tråkigt tycker jag.
Hur som helst skoj och äntligen har snygging kommit hem. Mjau. ;)
Poolparty 2007 hos Amy

Fler bilder från igår!








Sick bild :O





Filip var INTE nöjd med saldot

bilder från två dagar!

Ursäkta min dåliga uppdatering men på en loppis kan man inte ta med sig datorn eftersom att den troligtvis blir såld om man går ifrån 2 sekunder. Jag har lite bilder jag vill visa både från dagen då jag och mamma bakade, loppisen och festen i Hinneryd! Jag ska börja berätta vad mamma och jag bakade förnågot sedan om loppisen och till slut om festen.

Fredag:
Mamma hade redan sedan dagen innan bakat en jättegod äppelkaka men det skulle inte räcka eftersom dagens folk kränger. Därför bakade vi också wienerstänger och chokladsnitt. Weinerstängerna ska egentligen innehålla hallonsylt men eftersom mamma hon är så otroligt bra på matlagning så gör hon också sylter. Hemlagad plommonsylt fick det bli istället och det var godare om jag får säga det själv!

Lördag: Ja igår var jag på loppisen och det var inte nådigt! Så mycket folk och så mycket SKIT! Alla pengarna vi fick in gick direkt till Vittsjö förening och det var riktigt mycket pengar säger jag bara!
Jag fick otroligt ont i ryggen och jag längtade hem innan vi ens var kommna men det var bara att bita ihop och se glad ut. När klockan väl slagit fem så åkte vi äntligen hem och Annie ville dra med mig till hinneryd eftersom vi båda var galet sugna på fest! Annie hämtade Salle, Rickard, Filip och Macke och mig eftersom vi skulle vara på förfest hos Annie! Efter en trevlig förfest så fick vi skjuts från Markaryd till Hinneryd. Kom dit och det första man behövde gära var att lätta lite på trycket! Väl inkomna så ser vi att åldern verkligen inte var den rätta för oss egentligen! 40 + på vissa av dom men det gjorde inget för vi hade himla roligt ändå!

Bakning med Mami!

Chokladsnitt

Wienerstänger

Påväg mot den ökända loppisen enligt mig!



Martina

Hanna

Äckliga handskar blääö


Tvungen att plocka in 8 äpplen i varje påse. Vi hade och göra

brillorna hon så gärna ville ha

model



GÅRDAGENS FEST! Hämta Markus, Salle och Rickard!

Hämta Fille också! Bästa sittplatsen ever. Bagaget! - the place to bee

Rickard , Markus och Filiiip!

Annie kände tvånget att äta innan festen ;)

Salle goes Usain Bolt!

Salle och Filip!

Marcus

Marcus , Rickard

Salle , Filip

Rickard och jag som har fullt med mat i munnen! Strike a pose no matter what!

jag , Salle och Filip

Jag och Annie

Markus, Rickard, Salle

Galen bild


Påväg mot hinneryd!

Gulliga bilden , som sagt you have to strike a pose no matter what!

Klia liteee - Nööjd!

Sista bilden för kvällen och det var inne i själva huset!


Loppis 8-17

Godmorgon alla bloggläsare! Idag ska jag befinna mig på en loppis i nio timmar. Jag kommer inte att orka detta.
Jag är inte så pepp heller på det eftersom dom har satt det på en lördag. Gillar inte detta! Jag kommer uppdatera direkt när jag kommer hem, men nu blir det att hitta något fräscht att ha på sig sedan blir det käk och åka.

Puss CHACHAA


I want to break free!

Äntligen Spotify! Tacktack !
Just nu tittar jag på sagan om ringen som jag egentligen inte alls tycker om! Har inget annat bättre för mig men en tanke jag har och det är ; vart blir helgen av!? - Just nu har det gått från event of the weekend till NADA. Jag börjar bli orolig faktiskt! Första lugna helgen på vääääldigt länge. Kanske dags om det är kräftskiva nästa helg?

Borat  på Rhodos!? haha, sjukt :D han var lite gaaalen

Bilder från i veckan

en liten festbild från i lördags!

Första dagen i skolan tror jag detta var .. någon hade visst glömt något

Ja, rip eller vad säger man

Eh okej, patent eller ?

Det är bara en enda människa i hela världen som får ha ett visst plagg. Obviously! :o
Hur som helst. I don't care. Löjligt bara.

Dålig uppdatering idag , det beklagar jag så innerligt för. Kunde inte göra ett inlägg imorse var NÅGOT stressad! Fick panik , ungefär. Idag är det fredag, inte ett smack händer men imorgon kanske. Vi får ju se hur det blir med det! Nu har jag äntligen fått ett bekvämt och smidigt datorbord! Bild kommer sedan för batteriet var helt dött innan  och är fortfarande nämligen! Jag kom på att mamma ska baka idag så jag ska se till att komma in med en hjälpande hand och en hungrig mage så ska vi nog se att alla blir glada eller vad säger ni!? ;)

Vill ha sommar och sol tillbaka. Hösten är på ingång liksom vintern. Så ta mig tillbaka dit eller spola fram nio månader


träning följt av mums mums

ja rubriken talar väl för sig själv eller ? ;) ....

utökning

Min nya barn!
Nelly shoes!

Ny blus från Rut m.fl.

Nytt silvershampoo - vilket ska användas idag! :D


Fiesta!

bästa låten

Hej hej , vilken underbar dag det är

Chaachaa!

Torsdag idag och snart helg! MUMS!
Har en lektion idag och den börjar vid ett så jag har haft världens längsta sovmorgon! Det luktar äppelkaka i hela huset just för att mamma har bakat! Hoppas att det blir utgång på lördag och i sådana fall ska vi gå loss igeen!

Uppdatering kommer senare! Nu får man fixa till sig lite! Pusspussss

Skratt och nötfest

Träffade som sagt Nina och det första vi gör är att cykla förbi varandra för vi båda hade lite svårt och stanna! HAH. Såg rätt fult ut. Jag var jättesugen på pistagenötter som vanligt och medans vi ändå var i affären funderade jag på vad jag skulle rusta upp med till nästa fest.....








Lilla duuunkeen

Det syntes var jag hade varit. Blev ju en del nötter så att säga.. heehe

befrielse ?

Äntligen hittade jag mitt "soffbord" eller vad man ska kalla det. Orkar inte ha datorn i knät längre så den kom väl till pass nu! Har dammat ett tag nu.. Snart blir det affären. Lite sugen på nötter och godis så. Man får ju tillfredställa sina behov så att säga!

Lycka : Jag otroligt lycklig nu och har varit det ett väldigt bra tag! Hela året har varit fantastiskt och jag hoppas det ska fortsätta i de spåren. Som pricken över i:et så ska jag ju träffa min bror som jag inte har gjort på många, många år och detta är verkligen lycka! Sommaren ska vi definitivt tala om och så många nya härliga människor man har träffat och man har också upptäckt vilka ens riktiga vänner är.

Ikväll ska jag träffa Nina och henne har jag inte träffats sedan helgen. Too sad! men som sagt, fina tider nu!
Kameran följer med så bilder kommer in! Watch out bitches!


Dagen i bilder så att säga

Chacha! Kom hem från skolan nu så såg till att tillfredställa min mage med lite mat! Ska ner till Studio 30 också när mamma kommer hem så jag kan låna cykeln också!  Jag ska också visa en bild som jag tog i skolan för några dagar sedan och också vad jag såg på vägen medans jag var på väg till Ring up för att köpa kameran!


Lila tröja - Nelly, - vet ej vilket märke
Jeanstights -VILA
Skor - Converse
Cardigan - Koola Anna ( dock för varmt så den åkte av direkt efter! )


Grekisk yoggi
Valnötter
Honung

Ev : blåbär - också sjukt gott!

Otroligt gott!


Snoppkorv och makaroner i sockerdunk

Goddagens!

Maten var inte alls god idag korven var delad på mitten , på längden om ni förstår vad jag menar och jag skojjar inte om att den såg ut som en skrynklig korv. Dessutom var makaronerna helt geggiga och säkerligen doppade i massa socker.
Skolans mat skall vara nyttig men det är dom fan inte på på KCM! Inte idag i alla fall!

Har en lektion och den börjar 14.40. Just nu är klockan 12.10. Ska lägga mig och läsa lite i "Om jag kunde drömma"!
Senare idag kommer bilder på dagens outfit och min mumsiga frukost! Watch out bitches! 

Ikväll ska jag fixa mina naglar så dom är fräscha och fina! Kommer bilder på detta också!  Watch out bitches! 


Randombild.


"Man kom ej in på krogen i mjukisbyxor"

Godmorgon alla bloggläsare!  Onsdag idag, redan säger jag bara. Jag börjar med Matte C nu vid tio, vilket är om en timme ungefär. Skönt och ha så mycket sovmorgon som jag har! Underbart! Har ett megahål efter lunchen på två timmar innan jag har sista lektionen som är turism och resor. Weeey!

Trodde det skulle vara match idag men icke , då kan jag slappa en dag till! Hahah förresten en sak jag kom på var att när jag var i Malmö med klassen så fanns det en tjej som delade ut tidningen så jag tar en , självklart!

Börjar läsa och läser " Man kom ej in på krogen i mjukisbyxor". Fortsätter läsa och mannen som hade haft mjukisbyxor på sig hade blivit sjukt arg, gått och slått ner någon tagit hans byxor och tog på sig dom och vandrade glatt in på krogen..
Sjuka människor det finns! 

Idag finns det många tillfällen att blogga så watch out bitches!  


Efter några om och men...

... så blev det ett par skor och en topp från Nelly!

Det blir mer shopping istället när jag och Nina drar till Göteborg. Bästa shoppingstaden. Mums va!
Nu är klockan mycket och jag är så sugen på att lägga mig i sängen och bara somna så jag ska få min vilja igenom. Puss godnatt sötnosar!



shoppa loss med lovely Nina

chaachaaa bloggeeeeeen. Full och steker du vet!

Dags för en shoppingrunda med Nina på nätet! sedan blir det lite mer nästa vecka någon gång i riktiga butiker! Just nu har jag tränat och det var väldigt skönt! Var inte alls på humör när jag stack dit men när man väl kom in i det så släppte allt och jag var glad igen som jag brukar vara! Det har blivit dåligt med inlägg denna dagen men jag ska se til och visa upp vad jag har shoppat när jag är klar med rundan ! ;)


PUSSS


Dålig stil mannen

Ursäkta ursäkta! Dålig stil av mig att inte blogga imorse eller under dagen men tyvärr hade jag inte tillgång till datorn i skolan idag och gick upp lite senare idag för att få sova ut! Som sagt, jag hade min första tyskalektion, kan nog bli lite roligare om vi är lite fler! Inga läxor än så länge. Skönt säger jag bara!

Idag är det målvaktsträning. Ska bli kul! Men fram tills dess ska jag slappa som in i!

Jag lyckades iaf fixa en dagens outfit imorse! Here it comes!



Spegeln är inte stor men var glada att jag lyckades ta ett kort i all hast!

Svart linne - JC
Blå/vita shorts - Made in the shade ( SOLO )

Skorna som inte syns på bilden: Helvita converse.

Resor

Chaachaa!

Sitter och tittar på resor och kan knappt vänta tills vi ska beställa. Längtar något otroligt mycket!  Grekland var helt underbart och resan i sig var helt fantastisk! Sommaren 2010 kommer bli kanon!
Dessutom så blir det också språkresa till Barcelona i två veckor nästa sommar också. Då blir det många resebilder som jag ska dela med mig av ;)

Puss !!


ytterligare en bild

Bild på Lottas blogg som jag hittade. En bild på mig när jag är i Malmö! Mums!

Facebook

Hittar alltid bilder där man har blivit taggad! Tur man är gullig!
Detta var första dagen i skolan då vi drog till Hässleholm för att bowla. Ska också notera att jag vann ;)

Charlotte   Robin  och jaaag!

Del ett

Nu har jag äntligen tagit mig i kragen för att läsa första Twilight-boken! Såg filmen i sjukt dålig kvalitet. Somnade och tyckte den var kass. jag ger den en chans till! Alla säger att böckerna är så bra och att filmen är underbar. Jag kommer återkomma om jag har fått samma intryck eller ej! :D

Här är två bilder med den nya kameran! ME LOVE!



bought something new today!

Chacha!

Syrran kom över med lilleman och hälsade på! Visat henne några bilder från "familjen Carlson" - albumet. Dessutom visat hur stilig min bror är!

Idag köpte jag en kamera! Den är guldig och fin. Jag är helnöjd och det kommer komma massor med bilder nu! Äntligen säger jag bara!


Destination - Kunskapscentrum

Chacha alla!

Just nu sitter jag i skolan. Har en lektion idag och den börjar halv ett. Innan dess så ska alla bli fotograferade och det är kl. 11. Hoppas man inte blir helt crazy och blundar. Lite misslyckat va?
Hade en sjukt konstig dröm. Nina och jag drömde om exakt samma personer dock lite olika handling bara. Funderar på att lägga till Internationell ekonomi också på schemat eftersom det är sjukligt tunt! Men men, vi får se hur det blir med det!


Fånga dagen !


Filmtime

Lite söta sms och film är det som gäller just nu! Tribute står det på menyn! Än så länge är den bra!

UPPDATERING tujofyra sju!

Nina tycker jag ska uppdatera minst en gång i timmen. Jag kommer definitivt uppdatera från skolan kan jag ju säga!
Jaha idag är det söndag vilket alla vet hoppas jag! Imorgon är det skolfotografering och jag undrar lite hur detta ska gå. Dålig bra ?

Det är frågan!

Hur som helst. Denna veckan ska bli intressant faktiskt , ska ha min första tyskalektion på tisdag tror jag det var eller onsdag. Det ska bli intressant. Innan ville jag inte läsa tyska bara för hitler men jag tar mig samman nu och försöker glömma den tanken!

Kom ihåg att jag lyssnade på Taio Cruz förra våren. Ni ska få ett smakprov!


Chilla läget

Har försökt leta upp en kamera jag vill ha eftersom den andra jag hade dog rätt duktigt. Vill ha en Sony - Cyber-shot som jag hade innan. Tycker dom är sååå bra. Funderar på den här :


Nettani bakar

Japp, då kom bagaren fram inom mig och skulle visa sina talanger.
Det blev chokladbollar som jag förtillfället har satt i kylen för att de ska bli kalla och goda. Tycker om när dom är frysta också mycket godare och knapra på. Men just nu orkar jag inte vänta på det så det blev kylen. Då fick ni veta det.

Recept :

1dl strösocker
3 dl havregryn
1 tsk vaniljsocker
2 msk kakao
2 msk kaffe
100 g margarin

granering: pärlsocker





tror jag gjorde fel just här. Havregrynen ska nog inte vara i själva smeten ? haha.



Smakade en och tyckte att det var väldigt knaprigt men gott! :D


Keri Hilson - Knock you down

Måste bara tillägga att Nina lyckades bli fotograferad med en mygga i pannan! Kunde inte gjort det bättre själv! Timing!


Underbar låt

Gårdagens bravader

Chacha allla!
Igår vad det fest och den ägde rum i Traryd. Det var Rickard och Fredrik som var värdarna! Det började med att jag fixade mig lite och blev lite stressad på slutet eftersom mamma hade tagit med sig nycklara till cykeln och det skulle innebära att jag skulle gå ner till stationen vilket jag inte hade tid med. Men en snäll man kom och hämtade mig och plockade upp Nina på vägen för att tuta och köra mot Traaryd! Väl komna på festen sitter hela galna gänget ute, jättemysigt förutom att det var jättemycket mygg. Det blev många kort och 3 videoklipp som kanske kommer upp. Stannade hos Rickard till tolv ungefär sen skulle vi gå in till Strömsnäs och det var jobbigt, mörkt, kallt och LÅNGT! Vi var framme vid tjugo i 1. Lagom tid till att åka hem. Innan det beställde vi en kebabrulle och käkade sen var vi redo för vår skönhetssömn!

Nu kommer det bilder på gårdagens bravader! ENJOY!



Roy och Crille

Teo - Roy - Annie

Rickard och Sigge

Linus-jag- Amy

<3

Jag och Tanko

Amy - Tanko

Teo och en Mange som ska nysa ?

Chrille och Joey

Jimmy och jag

Amy!

Jimmy

"John Blund-kort" : - Rickard - Markus-Nina-jag

Mysbild

Klungan

Annie wanna beeee Gaybloggen

Tuffa gänget

Puss på oss

Nina-Jag- och två galna tjejer :D

Jag och Matilda tycker om att blunda!



Matilda

Lotta-Joel och jag på ett hörn!

Lotta - Jag

Lotta - Joel

Bråk

Jag - Elin

Roy - Oliver. Det är inte vad det ser ut att vara. De gör sig till.

Roy - Jag

Någon som gick loss på äpplet!


Fixfixfix -> Fiesta hoy!

Nu har jag precis hoppat ut ur duschen. Ska sminka mig och fixa till håret. Dagens problem är att jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig!? Jag får lösa det sen när jag har gjort mig iordning och allt. Sitter och lyssnar på en jälvigt bra låt som jag och Nina gick loss till på Rhodos!

Design

Chaachaa! Nu har jag ju fått photoshop installerat så nu blir det dags för en mer proffsig bloggdesign!
Har ni förslag så skriv en kommentar alltid kul och veta!

Godmorgon ladies and gentlemen!

Idag är det lördag vilket betyder att det är fest. Nina jobbar just nu så hoppas hon inte är allt för trött till ikväll! Själv har jag precis ätit en jättegod frukost och har faktiskt fixat in bilderna så nu ska jag dela med mig av dem!
Vi var ju som sagt i Malmö för att besöka Humanitetens hus och Malmöhuset.

Humanitetens hus har en utställning om mänskliga rättigheter. Hon pratade med mycket inlevelse vilket gjorde det hela väldigt intressant!
Efter en ca timmes vistelse där så var det lunch och dom som ville fick shoppa lite. Jag hittade ingenting men det jag hittade överskred vad min plånbok innehöll.  Vi fikade lite och sen så bar det av till Malmöhuset som förr i tiden var ett slott för danmark eller vad det var. Sista avrättningen hade också skett där år 1900 och det var också den sista som var.
Det bjöds på en rundvisning om Nelson Mandela som var väldigt intressant. Vi fick lyssna till en man som berättade mycket om hans uppväxt hur han klarade sig genom livet och hur han hade engagerat sig i det politiska! Det rekomenderar jag starkt!

Gårdagen i bilder!


Detta är en av de Vita bussarna som tog sig ner genom Tyskland för rädda de människor som var utsatta för de koncentrationsläger som fanns i Tyskland! Först och främst skandinaver men efter många om och men så tog man så många så möjligt oavsett etnicitet. 17 000 räddades av 75 sådana här vita bussar.


Klädseln har varit i bruk under andra världskriget.

Klädseln och motorcykeln har också varit i bruk under andra världskriget






MALMÖHUSET



Gertsson

Klassiska bilden just på mig och Gert. Alltid hah.

En styck Gert och en styck Jimmy :D


Det kunde sett ut så här, nu var denna skylten uppsatt just för stämmningens skull

Nelson Mandela i verklig storlek


Passen som Madela använde sig av under många år fram till 1965 tror jag det var innan han blev gripen.

Frigivningen 1990

Djuren som också var där




Sjukt äcklig padda..




Vi avslutar med Joel och Jimmy som håller varandra så kärt! ;)

Hemma! - Igen

Fredagen blev inte alls som planerat! Väldigt synd tycker jag så jag och Nina tröståt lite chips och tittade på videosarna från resan! Haha. Marcus hade lite trist så vi tyckte att han kunde komma och joina oss! Hade väldigt trevligt. Bilderna har inte kommit upp än och jag ber om ursäkt men jag hann inte igår så det får bli idag istället!  Men på morgonen då i sådana fall! Nu är klockan halv två och jag ska installera Photoshop och sedan gå och lägga mig!

Hoppas ni sover gott för det ska jag göra! Chaachaa!

Ikväll är det fest! Mer om detta senare!

Hemma!

Hej alla!

Kom precis hem eftersom jag har sökt jobb! Håller tummarna för att det ska gå bra! Kom hem från Malmö vid fyra ungefär. Det var väldigt intressant och lyssna på de föreläsningar och rundvisningar som erbjöds. Det brukar annars vara så trist och lyssna vilket brukar synas på mig eftersom jag oftast somnar. Haha! Förlåt.

Bilder kommer snart! Det är ju inte min kamera jag har fotograferat med idag och måste föras över till en annan dator först innan jag får dom av olika anledningar. Skulle ta mig i kragen och hitta något fint plagg idag men så blev inte fallet. Hittade ingenting förutom sådant som kostade mer än vad jag hade med mig!

Eftersom helgen har blivit helt missbildad och tråkig så ska jag och Nina se till och tröstäta lite godis. Imorgon är det gå loss som gäller. Eller hur Rickard!? ;)

Dagens resa - Malmö!

Godmorgon alla bloggare!

Nu har jag gjort mig iordning och det är dags att käka lite frukost! Sebastian, min systerson, är här! Han är vaken för en gång skull! Bara äter och sover! Som sagt dags att käka! Uppdatering med bilder från Malmöresan! Vi ses ssenare! Chaachaa!


About tomorrow!

Imorgon ska hela samhällsprogrammet till MALMÖ! haha. har varit i där ovanligt mycket detta året! Roligt om inte annat!
Kommer ta kameran med mig så var beredda på en rejäl uppdatering med fina och roliga bilder! Snart måste jag sova men jag får vänta lite tills det har blivit lite svalare i rummet!

Idag var det träning! Har verkligen tränat fyra dagar i sträck nu. Men det är skönt! Idag pressade vi extra mycket vilket också ger resultat! Mycket nöjd!

Sov gott lovers! ;)


Första skoldagen på tio veckor

Chacha! Nu är väl skolan igång för de flesta igen och slut också för den delen!
Åk 2 på samhällsprogrammet fick åka till Hässleholm för att se på en fotoutställning och bowla. Det var faktiskt kul! Jag tog mig samman i ett underläge och vann, faktiskt! 


My Day In Pictures 

Bilderna är tagna med mobilen så ursäkta kvaliteten på bilderna!



Charlotte , min vän

Vi fick pengar av skolan så vi kunde fika lite! Självklart tar jag min favorit! Budapest!

Den enda lilla "vas" som stod på bordet lyckades Charlotte välta. Smidigt ;)

Eftersom vi inte hade några sockor på oss eller överhuvudtaget visste att vi skulle bowla så fick vi köpa oss ett varsitt par och dom satt ju som dom satt. Inte gulliigt!

Jag vill också ha sånt rosa hår! Mjau!


First day!

Chaachaa alla bloggläsare!

Idag är det första dagen i skolan för mig på ungefär tio veckor! Det ska bli skönt och komma tillbaka just för att det tar sig ett steg närmare nästa sommarlov varje dag! Underbart! Men nu måste jag käka frukost! Vi hörs senare idag puss  chaa!


Kan någon förklara?

.. varför det blir ett sådan jättestort mellan rubrik och inlägg. Faaattar verkligen inte..
Nu ska jag sova så jag är pigg tills imorgon! Godnatt Chaacha!

Dåligt - Bra!

CHACHA!

Kom hem från matchen i Kristianstad med en förlust i baken. Förlorade med 4-2 men inte ska vi hänga med huvuden för det för vi spelade faktiskt bra! Nog om fotboll för idag!

Detta är min sista sommarlovsdag och denna sommaren har varit så himla underbar. Så många minnen, så mycket skratt, så mycket fotboll, och så mycket fest. Jag har njutit och tagit vara på vartenda sekund! Men nu är det över och imorgon är det skola som gäller! Har faktiskt längtat lite att komma in i de verkliga livet igen. Få in lite rutiner och börja plugga!

Imorgon ska jag åka till Råstorp och köpa lite fina block och fina pennor, en almenacka har jag redan men jag vill ha en till,en finare! haha. 
 
Typ som den här som jag hittade. Den är ju som skapad för mig! :D


laddar

Chaacha!

Då var det snart dags för att packa och bege sig till Ica kvantum för att bli upphämtad. Som jag nämde innan så är det match mot Kristanstad DFF. Hoppas på vinst och det vore galet skönt med tre friska poäng!

Här är ett par högklackade skor från H&M som jag ska skaffa så fort jag bara kan!

svar på kommentar om reklamen

Jag lyckades hitta en sida där man kan bli medlem och annonsera reklam. Man får gå in på kodmallar och krångla sedan..
Jag har inte fått mitt första saldo än! :)

Reklam!

Ja nu har jag äntligen fått in lite reklam på min sida! Hur glad är jag inte nu? Jo jätteglad! haha!

Gothia Cup 2008 - Med Råstorp/Timsfors! Ser ni mig? ;)

ge mig !

Midjekjol från Rut m.fl
Nellyshoes
Väska där axelräm tillkommer            Härlig mössa från Vila

Armband

Klänningen från Yumi jag bara måste ha!

Måste ha!

Jättefina höga skor för endast 399 kr på Nelly.se
Ett måste inför hösten som kommer!


inte riktigt vaknat än

Chacha bloggen!

Imorse så fick jag ett sms, skulle svara och på något sätt så tror jag att jag tittar och tror att jag skriver rätt men i själva verket så blundar jag och fattar inte det förrens jag hör att smset skickas iväg.

Vad duktig du är blev : ulf nu kr juttt. 

VM i Berlin på tv och självklart tittar jag. Skall också nämna att det är match idag. Vi spelar mot Kristandstad DFF. Hoppas att det går bra!

uppdatering senare!


domännamn? - Ja tack

Ja min adress är ju inte allt för lätt att komma ihåg så att ett domännamn hade varit riktigt bra känner jag!
Dock vet jag inte vad det ska bli för namn. har funderat på nettani eftersom det är så jag heter på bilddagboken osv.
Men något jag inte kan förstår till 100 %är  varför blogg kan erbjuda minderåriga att skapa en adress om domänshop.com kräver att man är 18 år för att skapa en adress?

Hur som helst så ska jag försöka hitta en sida som kan erbjuda en domän utan att jag ska behöva fylla 18. Det är ju trots allt ett tag till om man är ett decemberbarn!



 2007- Hemkommen från Thailand 

Finally!

Ja nu har jag äntligen fått en bättre design! Lite flashigare än den andra jag hade. Lite små justeringar som behöver göras men det tar vi senare. Nu har jag hållt på allt förlänge med detta!
Imorgon är det onsdag och det betyder att det är match i Kristianstad! Mer om detta senare!
Puss chacha!

Vilken färg?!

Jaha, fick ett snällt klagomål på att jag bör ändra min bakgrund! att jag verkar var en mer färglad person an vad jag nu framstå som! Men eftersom jag inte vet vem du är så kan jag inte svara till dig på något sätt. Du får återkomma och ge ett förslag på vilka färger jag ska ha! ;)

Nu har jag kommit hem från träningen. Vi var bara fyra stycken idag med tanke på att 8 personer hade blivit lånade till B-lags matchen. Vi hade roligt ändå! Nu är det VM på tv som gäller! Mycket intressant faktiskt!

Puss Chaachaa!

Snart träning!

.. och jag laddar med lite godis. Haha. Inte bra, det vet jag! Det blåser riktigt  mycket idag så det blir nog en hård träning skulle jag tro med tanke på att bollar kommer flyga åt alla världens håll!
Besökte min kära syster och Sebastian alldeles nyss. Hon hjälpte mig lite att vässa mitt CV. Det tackar jag för. Nej , nu är det dags att stoppa godiset åt sidan och börja tillaga en god middag så man kan ge fullt ut på träningen!

Puss chachaa!

Svar på tal! - Chilla bruden!

Haha! 

Fick lite arga kommentarer. Lite skoj tycker jag!


"Varför i helvete hyllar man sveriges i särklass största fjortis, alla kategorier? Dessutom döpa bloggen efter hans hälsningsfras är ju pinsamt. Tyvärr, men det är min åsikt."

Vem du än är, jag respekterar din åsikt. Jag kan dock verkligen hålla med om att han är en riktig fjortisbooi som man kallar det! Vill vänligen att du respekterar mig genom att låta mig tycka att han är snygg hur han än är som person. För din info!  Som du ser så har jag inte DÖPT min blogg till "Cha Cha bloggen " utan har adressen www.lavidaesmaravillosa.blogg.se!
Men tack för ditt fina inlägg nu fick du lite publicitet också ;)!


måste tillägga!

Jag måste säga detta och jag tycker Rahlenfeldt är GALET snygg. Men han hade nog varit vacker utan allt spackel.
Killen i rosa för er som inte vet.



Glömde att jag har lagt till Turism och Resor i mitt schema för att jag tyckte det var alldeles för tunt! Nu bli det lite roligare!

Wunderbaaar!

Härlig träning och dessutom hela 4 stycken idag! Kändes väldigt bra! Naturlig vila i det hela och mycket att lära av varandra! :)  Synd att jag upptäckte att mina ben hade tappat iprincip all sin fina sommarbränna. Men sånt är livet.
Får leva i solariet några dagar! :)


Bild : Stockholm med SP07-08!

Det går framåt!

DÅLIGT BRA?!

BRA BRA!
Ringde till KCM idag och kollade hur det blir med krocken mellan Matte C och Spanska steg 2. Tydligen gick inte någon av lektionerna att flytta och det fick jag leva med helt enkelt tyckte hon! Dock kom vi fram till att min mattelärare hade alldeles för mycket fritid på sitt schema vilket jag också hade. Då skulle jag kunna utnyttja den tiden till att ha genomgången i Matte C då istället för att missa spanskan. 
Då var det löst. 

BRA BRA 2

Matten som jag pluggar hemma går bra huh :')

DÅLIGT DÅLIGT!

Problem två :
Matte C -Geografi B =krock på vårterminen  
Matte C - Spanska steg 2 = krock på vårterminen

Nu blev läget svårare eftersom jag inte har lika många håltimmar. Det problemet skulle vi ta då.... 


Men just i denna uppståndelse så sker något som jag längtat efter hela dagen , träning! Det är dags att käka, vila och packa till målvaktsträningen! Underbart!

Laxacupen 23/7-26/7

 

Måndag - 3 days to go!

Godmorgon bloggläsare! Idag är det måndag och dags att lägga på ett kål med pluggandet! Vaknade lite senare än vanligt idag , 11 ungefär. Ska träna vid halv 6 , det ska bli kul! Annars händer det inte alls mycket idag. Jag får väl se till att sysselsätta mig ordentligt! Det är tre dagar kvar till skolan och jag kan verkligen inte förstå att sommarlovet snart är över. Kan fortfarande inte förstå att det är Augusti månad eftersom det känns som att nyår var för tre månader sedan! Tiden går så himla fort och jag det skulle inte förvåna mig att det kommer gå lika fort tills nästa sommar! CARPE DIEM!  


Friidrottshistoria !

Usein Bolt har gjort historia! Förra året slog han föregående världsrekord på 9.76 (tror jag det var) och nu kammar han hem ett nytt världsrekord på 9.58! Detta är helt otroligt och magiskt!

har jag semester året ut?

Jaha jag kollade in schemat inför hösten som dock är preliminärt. Men de preliminära brukar oftast kvarstå.
De enda lektionerna som krockar för mig är Matte C och Spanska 2 som jag har på fredagen där på slutet. Blir lite svårt och läsa det samtidigt, eller har de tänkt sig mattelektionerna på spanska?

Frågan kvarstår..

På måndagen är jag iprincip ledig eftersom gemensamhetstiden är till för att plugga (första rutan) sen kommer klassråd.
Efter det är det lunch och sen matte B vilket jag inte ska läsa mer . Men alltid bra och vara där om man behöver hjälp ;)

kommer ingen vart ..

Det där med matten kommer jag börja på ikväll känns det som. Nu vill jag bara slappa och göra så lite så möjligt innan skolan börjar men faktum är att så funkar det inte. Jag måste göra någonting åt det! GAHH!


dessutom fattar jag inte vad som har hänt mellan rubriken och texten, feta utrymmet..


Vad ska vi syssla med idag.. ?

Käkade frukost och tittade lite på tv. Det är verkligen samma program hela tiden.. Men min favorit är ju såklart när TV-SHOPPEN drar igång!
Idag ska jag plugga matte. Måste göras. Ska bli kul att börja skolan igen, träffa alla och komma in i rutinerna. Sen är det självklart en början på en lång väntan, nästa sommarlov. Men innan året är slut så kommer det hände mycket roligt. Det har jag och Nina kommit fram till! Vi har mycket på vår lilla lista!

Gårdagen bjöd på en cykeltur hem till kvinnan Nina. Det blev lite chilldricka och skratt. Vi stack till konsum eftersom vårt begär av chips var stort. Åkte hem igen och satt och mumsade på dom ett tag!
Stack hem rätt tidigt ungefär vid halv tolv och det var inte gulligt kan jag säga er. Mörkt och dimmigt. Fy tvi men nu är det dag och allt är frid och fröjd!

Vi hörs senare bloggen ! Chachaaa!
 
Bild från förfesten innan Niros fest. Slutet av Juni!


Kubb & grogg

Jaja då var vi på att igen! Dags för att hoppa in i duschen och göra sig iordning inför en kväll med Nina! :D
Spela kubb i det blöta gräset och en grogg på det. Underbart, men sen får vi se vart vinden bär! ;)

VIDEOINLÄGG



Lite flummig video!

Gårdagen i bilder!

Vi börjar med lite lätt shopping i Helsingboooorrrg!
Följt av lite lätt fest i Ljungby! Notera videoinlägget som kommer komma i nästa inlägg! Grabbar ni kommer älska det ;)





Det var visst någon form av en utlänsk marknad så vi passade på att speja lite och se vad de olika länderna hade att erbjuda! Mycket inhemsk mat från bl.a Grekland, Tyskland, Polen, Spanien, Nya Zeland och Storbritannien.


Det blev lite fika på Expresso House! Mycket gott!


Lilla steken

Jag bjöd nina på mat och nina bjöd mig på mat ;)

Nu snabbt över till Ljungbydagarna där vi vistades igår!


Lite lost på denna bild, men det bjuder jag på!



Roy var på G!

Goa Rickard var så klart på att han också ;)



NÖJD!


Lite av folket



nästa sommar var det inte de vi sa ;)






Jag och randomkvinnan, sjukt snäll! :D


3 månader och älskar fotboll redan!

Klipp från Aftonbladet.se
haha, denna lilla krabaten får hysteriska skrattanfall så fort han "spelar" fotboll! Enjoy!

An even larger wardrobe

Jag var ju som sagt med Nina i Helsingborg. Jag utökade mitt sortiment av byxor då jag köpte ett par jeans från vila! Lite trashiga vilket är snyggt tycker jag. Också en naturvit blus från jag vet inte var me väldigt snygg! Bild kommer så fort jag får tag i kameran!  

Gårdagen

Chaachaa bloggen!

Igår var en helgalen dag, bilder kommer komma senare eftersom Nina tog med sig den hem efter att jag glömt den i bilen hem igår från Ljungby! Igår höll på att sluta tråkigt men att dra till Ljungby för lite fest var ett mycket bra beslut! :)
Uppdatering kommer senare som sagt! PUSS

world tour of skåne

Jaha eftersom en kvinna så snällt gav bort sina två sommarkort med 14-17 resor på respektive kort så tänkte jag och Nina ta det ypperliga tillfället att resa och upptäcka lite inom skåne.
Ehm. Vi har bestämt oss för Lund och vi ska shoppa..
Mycket vi ska upptäcka! ;) Vi ska shoppa och vi ska också  vara lite kulturella och ta oss en rundtur och se vad staden har att erbjuda! Det blir säkerligen en fin liten middag eftersom båda är så vana vid att käka ute! ;)
Imrogon kommer en uppdatering tidigt på morgonen om hur dagen ska se ut. Bilder kommer att komma upp här på bloggen! Så se till att kolla in!

Chaachaa!


Uppdatering : det blir en alldaglig trip till Helsingborg istället hahaha . Käka gott och shoppa. Så att.. ::D

En dundrande träning

Chaachaa! Då var jag hemkommen från träningen och njuter av att regnet smattrar mot fönstret. Mycket mysigt. Dock åskar det, vilket jag är lite mindre glad för. Träningen var rolig idag. Trodde det skulle bli jättejobbigt att träna nu efter ett uppehåll samt MYCKET avkoppling i ett underbart Grekland! Men så var inte fallet. Det gick bra och spelade till och med som utespelare vilket jag inte är vad vid att göra! I slutet av träningen började  det dundra och blixtra hej vilt så det var alltså hög tid att avbryta dagens träning.

inspiration

Som inredningsintresserad fastnade jag för detta rummet. Bilden hittade jag på fokis blogg. Hon hittar alltid en massa intressant och skåda mellan himmel och jord! Det är värt att ta en titt!

Sådan här beslysning skulle passa perfekt till fest!

brist på sysselsättning

Chachaa!

Dagen började med en känsla av lycka, ultimata starten! Käkade lite frukost och tittade på tv. Nu sitter jag här vid datorn igen i brist på sysselsättning. Funderar på om jag ska städa mitt rum en aning, plugga lite för att sedan träna.
Hoppas inga tillfällen då smällar på mina revben kan komma, de är ganska så ömma ska jag säga!

Förresten, jag lyckades ringa till företaget om de där skorna jag beställde i all hast. Nu är hela beställningen avbruten och jag kan återfå lugnet! 

Här är ett smakprov från Acne's sommarkollektion 2010! already! Jag gillar det, faktiskt.


Tabben dääÄÄäär!

Just det ja lilla tabbeeen dääÄÄäär!
Beställde mina små blivande barn , trodde jag men gud vad fel storlek det blev! Perfect höjd och allt men trots det så blir det att ringa till säljaren så fort jag vaknar imorgon. Annars måste jag tillägga att jag blev störtförälskad i dem!
So saad!  :')

Motgång ger framgång

Nu har jag suttit med mina matteböcker sedan middagstid och jag känner att dagens pass är slut för idag!
Jag satt en bra stund med varje uppgift för att lösa den och vips! Efter så många försök och tankar och idéer hit och dit så lyckades jag. Så nu har jag lärt mig något nytt inom matematikens värld!
Jag har Amy att tacka för att hon hjälpte mig på traven för att jag skulle kunna gå vidare.
Tusen tack!

Imorgon funderar jag på att åka till hässleholm, kolla vad affärerna har för utbud. Måste köpa något!!!
Men nu ska jag käka medans ni skådar en trogen supporter vid namn AMY!

Sovmorgon..

.. som de flesta andra dagar denna sommar. Det är onsdag idag, vilket betyder.. ingenting. Jag får plugga lite läsa någon bra bok och ta det allmänt lugnt som vanligt. Sommarlovet är snart slut och jag längtar redan till nästa. När skolan drar igång så blir det mycket plugg,träning och förhoppningsvis jobb. Vore underbart isådana fall!
Klockan är snart halvtolv så jag får sätta mig med mina matteböcker och göra någon nytta. Puss CHAA!

Galen start på dagen

Chaachaaa!
Det började med att bussen körde förbi mig.. Jag missade den, och den missade mig. Åker till hässleholm tack vare Tobbe min lodsaspappa som skjutsar mig dit! Så jäävla snällt! Väldigt tacksamt. När jag väl kommer till Hässleholm så ska jag precis ta ut en biljett som jag ska utnyttja för att komma till Malmö. Ja just det , då förstår varken jag eller nina oss på maskinen för att få ut en biljett så en snäll tant kommer fram till oss och bokstavligen GER bort sina två sommarkort där det finns mellan 14-17 resor kvar att utnyttja på var och ett kort. Men trots detta så missar vi tåget med två sekunder.

Efter att ha skrattat åt oss själva i någon minut bestämmer vi oss för att ta en rejäl fika! Kaktimmen redan klockan 9,40 på morgonen! Rätt gott måste jag säga. Min favorit är Budapest. Äter alltid den när jag fikar om den finns.
Som många redan vet och kommer få veta om inte annat är att jag älskar kakor.

Efter en gullig liten fika beger vi oss till stationen igen, sitter där i någon minut och fixar biljetterna och sedan är det full fart mot Malmö Central! Både Nina och jag var beredda på komma hem med nävarna fulla med kassar men så blev inte fallet! Vi gick in på Monki, hittade de perfekta linnet för oss! " Friends forever" stod det på det. Självklart köpte vi ett varsitt!
Men mycket mer än så blev det inte. Vi gick på en mini-marknad och köpte nötter istället. Vi käkade också lite middag. Alltså spenderade vi mer pengar på mat än på kläder. Lite sorgligt tyckte vi med tanke på att vi ville shoppa looss!

På tåget hem somnade jag och likadant på bussen! När jag väl steg av bussen gick jag in på markant för att fylla på min mobil med lite cash. Därefter bar det hem till fots. Det är väldigt nära hem till mig så det var inget ansträngade! När jag öppnade huvuddörren till huset bar det raka vägen upp till sängen för att vila och sedan blev det träning!

Dagens träning var målvaktsträning! Jag var inte alls sugen men kanske mest för att jag har haft ett upphåll plus att intresset inte var på allt för hög nivå. Men när jag väl hade slutfört träningen kändes det otroligt skönt att få ha rört på sig! Längtar till nästa träning som är på torsdag!

Dagens inlägg var långt, hoppas det var läsvärt! Puss Chaaachaa

morgonpigg?

Nej, verkligen inte! Jag är så trött så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen,  Jag får trösta mig med att jag kommer ha en heldag med Nina vilket i sin betyder att det kommer bli en rolig dag! Hoppas Bibbi och Gunnel mår bra. :c


8.48 - Malmö

Chacha alla bloggläsare!
Full och steker du vet! Imorgon är det tisdag och då befinner sig Nina och jag i Malmö för att rensa hyllorna! Längtar faktiskt! Har verkligen haft shoppingsuget allt för länge så dags att lätta på trycket. Detta är också kvällens sista inlägg så godnatt och sov gott när ni väl ska! Puss chachaa!


Död eller levande vara nr 2

Jaha, då var lilla Gunnel döende hon också. Nerverna funkar inte riktigt som dom ska speciellt inte huvudnerven i det hela, dvs sladden. Den glappar så hon har lite dålig prestanda tycker jag. Dock började hon bli krasslig redan dagen innan jagskulle till rhodos! lagom tajming tycker jag allt. Här är en bild på Gunnel som skall begravas någon gång nästa vecka i hopp om en ersättare!
 

Död eller Levande

Min kamera Bibbi är döende. Hon omkom i en  tragisk "klister-klet-olycka" den 30 juli på rhodos bargata..
Nu ligger Bibbi med respirator på en reperationsklinik i hopp om återupplivning..
Kan kosta lilla shortan men jag kan inte leva utan Bibbi!


förälskelse

Jag har blivit störtförälskad i pistagenötter och jag förstår inte varför jag inte har ätit det tidigare. Otroligt gott och nyttigt! Mitt nya godis!

Fartfylld dag.

Chachaa alla bloggläsare!
Idag är det Måndag och jag ska ta mig i kragen och städa mitt rum lite är det tänkt. Jag ska lämna in filmen som jag skulle gjort igår egentligen och jag ska träffa "farmor" idag också. Dessutom står det matematik på schemat.
Dagen ska också bestå av lite shopping, dock på nätet.

Shoppingsuget drar i mig

Så otroligt sugen på att shoppa! Allt från byxor, skor, smycken, blusar, jackor, underkläder, väskor och ja ! ALLT!
Snart blir det att söka jobb. Efter lönen ska det shoppas! Ohyes!

Rhodos påminner

GeoDaSivla - I'll do you like a truc


Denna önskade man , sen spelades den som aldrig förr. Likadant med Akon - Sexy bitch. Kul att man kan tillföra lite ;)

otydligt

De två videoinläggen längst ner var dess syfte att kolla läget i receptionen. Påvägen ner är jag i hissen och berättar att det är ett kärt inlägg till alla  världens möjliga bloggläsare, dock i en flummig variant. Jag gör ett videoinlägg till påvägen upp till rummet igen, även här i hissen. Där berättar jag om mötet med receptionisten och berättar också kvällens outfit!

Kan inte bli mer tydligt än så.

Just nu slitter jag och tröstäter på en liten karamell för att jag inte förstår matteboken. Antingen har jag gjort av med alla mina hjärnceller på resan eller så fattar jag helt enkelt inte. Jag önskar jag hade en mattelärare som satt vid mitt bord och kunde berätta och ge mig ledtrådar på vägen om hur man skulle kunna göra men nej då, det är en illusion..


jobbigt läge

Vaknade av att ett tidningsbud väcker mig för att sälja tidningen. När jag väl öppnar dörren säger hon: Du vill inte ha den va, nä okej, hej.
Lönt och väcka mig om du vet att jag inte vill ha deeen!

Låt den rätta komma in

Chacha alla bloggläsare!
Kvällen bjöd på film och godis med en underbar Nina. Vi tittade på Låt den rätta komma in. Den var inte så bra som jag trodde att den skulle vara. Tyckte mest den var lite läskig, jobbig och tråkig. Men jag och filmer, jaa, smaken är som baken.

Ännu en dag har nått sitt slut. Dagarna bara dör, försvinner och kommer aldrig mer tillbaka. Att ta vara på varje minut som ges här i livet, ja , det är något vi måste börja göra tidigare innan det är försent!
Nu sitter jag här själv i sängen och vet inte riktigt vad jag ska göra. Lyssnar lite på musik och bloggar. Funderar lite på varför människor är som dom är och varför dom inte kan säga vad problemet är. Ja just det. Så var det. Men sådant får bli min sysselsättning eftersom jag befinner mig i en tristess som heter duga!

Nåja, vi hörs imorgon! Puss chachaa


var är vi , det är frågan


Videoinlägg från Rhodos 09

Njut av att jag bjuder på mig själv!
  

Dags och börja plugga lite

Jaha, har arbeten i matte som man måste vara klar med innan C-kursen börjar. Jag dör lite inombords :c

Utökning i garderoben

Chacha!

När jag väl hade varit hos doktorn så skulle jag passa på och se hur mycket pengar som återstod från resan! Visst fanns det tillräckligt för att inhandla en jacka från Saint Tropez och en naturvit midje"kavaj". Jättefina investeringar faktiskt. Kan tyvärr inte ladda upp några bilder eftersom linsen lyckades klistras igen av nagellim på Rhodos! INTE okej!

Hur som helst. Ännu en sleten dag!
Ses senare ikväll! Puss tjaaa!


If you had I part of me would you take your time?

Ja vad gör man. Ehm resan som var kan beskrivas med två ord ; DÅLIGT BRA!
Det som var dåligt var verkligen dåligt och det som var bra var verkligen bra. Man vill spola tillbaka tiden börja om resan på nytt men tyvärr , naturen har sin gång och tiden går bara framåt.
Jag orkar inte .......

Dagens aktiviteter

Chacha alla bloggläsare!

Idag blir det att besöka doktorn för att kolla så att allt är okej. Känner mig inte riktigt kry. Medans jag gör det ska mamma och Tobbe besöka mina kusiner i Karlskrona. Tjoho. Jag vill ju också med men det är bäst att jag stannar hemma.
Vaknade för en liten stund sen, med ett humör som är sådär. Inte sur men depp. BUHU!
Egentligen är jag glad. I promise.

Chachaaa!


Påminnelse

Denna låten påminner oss om resan till Rhodos. Låten spelades på Grabbarna Grus! 
http://www.youtube.com/watch?v=BWiJ1ltQeEY

The best week in our lives in pictures

Dessa bilderna var de enda bilderna som togs med just min kamera för sen råkade linsen klistras igen av nagellim
som hade läckt. Nina har fler bilder som ska laddaas upp både här och på facebook! :D

På flygplatsen i väntan på att få gå på planet. Dock är detta ett randomplan


Bild från planet - Rhodos

Framme vid Rhodos stad där vi bodde

Utsikten från vårt fina rum!

Vårt fina rum som man inte ser så mycket av men mer på andra bilden

Nina är snäll och tar kort på mig när jag sover

Vi tyckte att alla småsten såg ut som pärlsocker så vi gjode en aprikosboll istället för chokladboll. Ja , vi vet att humorn kan vara extremt torr ibland!

Jag utanför hotellet

BARSTREET
Sophia - Dora - Jag
Solnedgången

Andra kvällen som blev den sjukaste kvällen ever :D

Vi stack till matan och käkade lite och nina brast ut och sa att hon hade hittat ett tuggummi i sitt kött, nej då, det var hennes eget..

Här har vi Kendal, Sebastian och Spånge på ett hörn

Här gör jag väl något roligt.. haha

Cöffe fick bli hans namn


Mer bilder kommer sen!

En vecka i Grekland

Cha cha alla bloggläsare!
Full och steker du vet!

Det blev inget inlägg i från det underbara Grekland så jag passar på att uppdatera nu när jag är hemma. Blev enklast så! Jag ska berätta hur hela resan började. Nina hämtade upp mig vid 2.45 hemma hos mig. Vi hade några pauser på vägen och jag lyckades somna eftersom jag inte hade sovit någonting. Dock var detta för att jag kom hem vid 1 på natten, två timmar innan vi skulle dra för att jag var på shell med ett helt galet gäng!
Hur som helst jag lyckades somna i all uppståndelse och åstadkom en "fågelholk". (sover med öppen mun). Detta händer endast när jag sover sittandes. 
När vi väl var på Malmö airport hade vi inte så jätteroligt eftersom vi var där i alldeles för god tid. Vi chillade lite och bara väntade på att få gå på planet. 
När det väl är dags att ta sig in på planet så sitter det redan fullt med folk. Jag och nina brister ut: Vad fan gör alla redan här?! Planet hade tydligen varit i Götet tidigare! 
När vi ska leta upp våra platser så går vi förbi ett gäng som spelar Yatzy! Jag la bara märke till spelet inte speciellt till dom men på på hotellet säger Nina; Men Nettan kolla , där är ju killarna som spelade yatzy!

Inget mer med det tänkte vi. Vi var mest glada över att vi hade lyft 45 minuter tidigare än beräknat så vi drog ner till stranden fortast möjligt och var helt överlyckliga över hur allt kunde vara såhär bra! När vi kom hem från stranden så njöt vi av vår fina havsutsikt vi hade fått och kunde inte fatta riktigt att vi faktiskt var där.
Senare på kvällen fixade vi till oss och märkte att AC:n inte funkade som den skulle så vi gick till receptionen för att få det fixat. Snabbt och lätt. Vi fick sminka oss utomhus för det gick inte att vara på rummet med en söndrig aircondition. Vid 11 ungefär bar det av till barstreet och det var smockat med folk! Där träffar vi också Yatzykillarna! Sjukt kul!
Cöffe, Miller, Fisher och Helenius ( stavning ) döpte vi dem till men de dom egentligen kallade sig var , Coffe, Seven, Sebbe och Spånge. Dom gjorde vår resa helt oförglömlig!
Vi ska lägga upp några videoinlägg snart och bilder kommer också snart!
Detta var början på vår resa resten går inte att förklara det måste upplevas!

Uppdatering kommer snart!!

Chacha bloggen!


RSS 2.0