Deutsch und gym! hah..

Hejhopp alla!


Det började precis ösregna och det fick mig verkligen på så himla "sakna sommaren humör". Jag tittar ut genom mitt fönster varje dag och ser dessa vackra björkar som varit så gröna till att bli brun/gula och så nakna. Världen tappar sin lyster för det är nu vi är påväg in i mörkrets värld. Det enda vi kan trösta oss med är att ljuset i tunneln ser vi inte förrens om sju långa månader igen.

Dagens schema vars inehåll skulle vara match och plugg blev inte mycket mer än inställd match + plugg. Jag har därför slagit ihop mina två hjärnhalvor som jag föddes med en kall vinter 1992 och beslutat att ta ut min cykel ur garaget och rulla ner för den otroligt långa backen ner till gymmet. Men först och främst ska dessa två hjärnhalvor få bråttas med tysk grammatik och glosor. Vi hörs vid ett senare tillfälle under dagen!

Vad säger vi : Auf Wiedersehen!

Sa jag att jag kan plugga eller

Det blev ingen träning igår.. för jag kom aldrig dit. Börjar bli jobbigt att träna på disans. Känns som att man har åkt flera tusen mil sedan man började. Har pluggat rätt mycket matte idag och jag har de otroligt roliga tyskaprovet imorgon.. ( NOT ) 
Imorgon ska jag också ta spruta mot Hepatit B+C tror jag det var. Mot hepatit A har jag redan. 
Jag som hatar sprutor! 

OM IDAG! Jag slutar fyra och jag ska bli upphämtad kl.5 för att spela match. Helt glömt bort. Ärligt talat. Jag pallar inte i detta kalla väder. Jag kommer gå sönder. Hur vädret än blir så hoppas jag på vinst. Jag tänker fan inte ställa mig i ett fruset mål  om vi förlorar.. Så man få ge allt! PUSS HEEEJ!  

Tisdagens panik

Tisdag idag som det flesta redan vet, hoppas jag! Väldigt soligt och fint men det är på tok för kallt! Jag har målvaktsträning idag och det ska bli roligt och det får jag hoppas att det blir också. Var på gymmet idag för tredje dagen i rad och det känns i magmusklerna. Det ska ju kännas - då vet man att det har gett resultat! Läste Rhalenfeldts blogg om att Anna Anka dissar feta människor speciellt feta mammor. " Dom bryr sig inte om sina barn och dom är så själviska. Dom utsätter sina barn för fara, jag vill ju inte ha diabetes och andra sjukdomar bara för att jag är överviktig och sen om jag dör för att jag är överviktig, då ska barnen lida. Nej det funkar inte." Dessutom säger hon inte diabetes utan "dibedes." Tyckte jag dock var lite fult.

Anna Anka må vara en provocerande och några gånger en dum blondin men hon verkar för jädra go. Man tycker ju om att läsa om henne. Hon har rört om i grytan och det är det vi gillar!

Puss bitchees !


Oj vad många?!

Jag stack ner till gymmet i nästintill ösregn! Men när man utövar någonting i regn så känns det som om man kämpar mer och har slitit häcken av sig! Nu cyklade jag bara och hade nerförsbacke dock.. Heh. Men jag måste tillägga att det är verkligen höst ute nu! Det blåster och har sig och löven yr och irrar. Det är mysigt men jag tycker hellre om sol och gröna dagar.

Ska bara tillägga att det har var sjukt många på gymmet. Jag var inte vad vid det ..

Nu ska jag lägga mig i sängen och längta till nästa avsnitt av Hollywoodfruar, men Achbergs specialprogram om Anna Anka på TV8! :D

PUSSS

Hard work out!

YÄY! Nu ska jag ta mig samman och dra ner till gymmet. Vi hörs sen Puss Chaa!

090928

28 September och sommaren har flugit förbi och är långt andra sidan jordklotet. Det är INTE okej. En positiv sak med detta är att det närmar sig nästa sommar lika fort som årets sommar redan är förbi. Om ni förstår hur jag resonerar..

Vår blivande svenskalärare kom på besök idag eftersom vi inte känner henne och vi inte hade henne i Svenska A. Varför vi fick just henne var för att det blev billigare att ha en lärare och slå ihop två klasser till en. En ekonomisk fråga helt enkel. Och jag mitt nötskal knäcker en så dum kommentar : Vadå kostar ni olika mycket?!

Dumma frågor ger dumma svar och svaret jag fick var: Ja, jag är billigare ;)


Dooooog.

Idag ska jag plugga engelska och jag ska även träna lite idag. Blir att dra ner till gymmet senare under dagen då alla läxor och liknande är färdigt! Tjooollahopp
En bild från i julas då jag och Nina skulle festa till det ordentligt. Lussevakan.. Inga kommentarer. "Dåligt dåligt mannen, verkligen"

Nina noterar!

Nina och jag funderar på varför ...


Chasing cars

"We'll do it all, everything, on our own
We don't need anything or anyone

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me
And just forget the world

I don't quite know how to say how I feel
Those three words are said too much
They're not enough
"

By : Snow Patrol






Thailand 2008. Saknar det alldeles för mycket och låten med Tiger Lou har jag inte hört på evigheter nämnligen
"You Can't Say No To Me "

GYM!

Dags att ta på sig och dra till gymmeeeeet! Taggad! :D
Till och med en bild från själva kraftcentralen i Markaryd!
 

Bad boys 2 och elva timmars sömn?

Godmorgon kära läsare!

Igår så skulle jag se en grymt bra film som då heter "Bad Boys 2" men till min stora förvåning somnade jag redan efter första reklampausen och vaknade åter igen vid halv tre. Då hade jag lyckats vakna till den mest jobbiga och  skrikiga reklamen jag någonsin sett och hört. Jag tryckte på den berömde off-knappen och valde att slänga mig i sängen fortast möjligt. Jag har sovit hela elva timmar så jag är mer än utvilad ska jag tala om!

Idag  så ska jag gymma eftersom min förkylning är borta vilket jag då har längtat efter. Det ska bli otroligt skönt att få ställa sig på löpbandet igen och sen köra lite vikter! MUMS! Bio ikväll , ja jag vill så gärna men varför har jag inte ett kort med mina uppgifter och ett gulligt kort på mig och en burk med fyra hjul undertill? Nä , för jag är inte 18 än. INTE okej. (Bion är belägen i Hässleholm och ligger 45 min med buss härifrån.)

 Jag antar att jag får , jag vet inte , jag vet ärligt talat inte vad jag ska göra.

Bondelid


Middaaaaag


Haha, ja en liten annorlunda toast skagen. Lite sweet chilli till för att krydda det lite extra!

Rösti

Det ser inte allt för gott ut men detta är då fläskfilé som man har i en ädelostsås blandat med kantareller och lite annat smaskens! Vitlök också !

Buss, tåg, puss, tåg, shopping, buss

Ja! Underbart eller vad säger man?
Ja det är så man säger. Jag shoppade när jag väl kom in till Hässleholm eftersom min buss inte gick förrens 12,47. Det blev lite höstnyttt! hett hett !



Halsduk från HM. 79 kr


Kofta från HM : 199 kr


Bondelid-kofta från MQ : 799 kr 

Ikväll blir det god middag med familjen. Till förrätt blir det toast skagen och till huvudrätt blir det nämligen fläskfilé i ädelostsås  med en blandning av kantareller och till detta blir det  krocketter.
  PUSS


Tengo la camisa negra

Jag har en svart skjorta för er som inte förstår spanska.

Jag hade ett otroligt, motbjudande 4-sidigt engelskaprov idag och jag skall meddela att det var inte det gulligaste provet jag gjort. Jag kunde dock tröstas med att det inte bara var jag som fick panik under denna plågsamma 1.5 timme. Nu har jag gjort mig iordning och ni kan inte gissa vad haha. Nina du kommer döööö eller så tycker du det är bra. :)

PUSS

75 näsdukar och 75 näsdukar till ?

Ja jag har blivit förkyld! Kan ni tänka er?! Jag som brukar hålla mig så bra ifrån det dära. Ackack. Hoppas bara det inte är svininfluensan bara. Då dör jag lite inombords. Blev helt täppt i gårkväll när jag låg i sängen och kunde knappt fatta de faktum att jag är förkyld. Hur som helst. Det är träning idag och jag ska träna?! Dum i huvudet är jag men kommer jag inte blir det väl bara smått gnäll och det orkar vi inte med! :( Har ju inte  varit där på aslänge så kommer förkylningen när man planerat att komma. Kan ju inte ångra mig nu känns det som. Känns mer som en ursäkt för att jag inte ska komma och träna. DÄRFÖR går jag på träningen. Så , nu var det sagt. De hämtar mig om 5 minuter och jag vill inte , egentligen. Jag är ju förkyld! Buhu.

Engelskaprov imorgon och jag får hooppas att det går bra! Ha det fint pusspuss !

Idol och nerverna helt okontrollbara

Jag satt på helspänn när han Jon eller vad han heter skulle börja sjunga och så skär det sig direkt. Men vi får ju inte se resten förrens nästa gång och jag kan knappt kontrollera mig själv! Jag är i extas!

Efter många om och men så beslutade jag mig att ta cykeln och trampa till Nibehallen där friskis och svettis skulle hållas! Efter 5 minuter känner jag att jag bara vill hem men jag tog mig samman och jobbade vidare. Efter ytterligare 5 minuter blev det roligt och ville bara fortsätta. När passet var slut ville jag bara fortsätta.
I'm odd! I know that already!


29.03

Då var dagens skoldag över och innehållet har inte varit fylligt. Det började med att jag vaknade vid nio, åt frukost vilade lite och cyklade ner till skolan eftersom att vi skulle ha den berömda skoljoggen! Ja och man fick väl springa rundan. Sagt och gjort. Rundan var 5 km och tiden blev 29.03. När jag väl hade flåsat mig i mål cyklade jag hem igen och ställde mig under en otroligt skön dusch! När jag vart klar där så tog jag fram kocken inom mig och tillagade en förbryllande god äggröra. Vilade lite till och sen var det bara att printa in de sista repetionsfrågorna om turism och resor. Jag ska ju inte klaga men det var verkligen alldeles för lätt. Nu sitter jag här hemma och är väldigt stolt över mig själv dock inte för att jag klarade provet så bra utan för att jag har städat lite, tömt diskmaskinen på skinande rena tallrikar och silvriga IKEAbestick utan också för att jag faktiskt fyllde disken med äckligt ofräsch disk igen!

Ikväll blir det säkerligen Friskis och Svettis och gym eller bara en av de roliga alternativen jag har att välja mellan.

Rensade också min mail som i övrigt var fullsmockad med 450 olästa meddelanden. Det var bara att trycka på "markera alla" knappen och slänga i papperskorgen. Jaha och vad ska jag göra nu då.. ?

Returresa? .. Nej känns inte som det

Dagens träning började kl. 18.30 vars innehåll var riktigt roligt! Det är konstigt vad man kan göra i olika situationer i en match och sen skall man utföra samma sak i en träning. Dock ska man göra på ett visst sätt och tro fanken det går sämre när man gör den på en träning. Man tänker alldeles för mycket på HUR man ska göra. Det är bara och göra det , egentligen!

Jag hade planerat hela vistelsen i Vittsjö. Ankomst 18.03 och resan åter skulle gå 20.48. Men NEJ! haha jag hade verkligen fortsatt och titta på de avgångar som gick FRÅN Markaryd till Hässleholm inte FRÅN Hässleholm till Markaryd. Detta resulterar i sin tur att jag inte på något sätt kunde ta mig hem. Ringer mamma efter ca 45 minuter och säger att jag inte kommer hem. Hon har inget körkort och det är lite kört.
Mamma är såklart bundis med grannen så hon fick komma och hämta mig. Alla kan vi göra fel någon gång och nu var det min tur!

Imorgon är det prov! WISH ME LUCK! PLUS skoljogg. = kuuul ...

Saknar Alexandra men hör inte ett ljud från henne, vad har hänt? :/
Bild: Siesta 28-30 maj! 2009!


Jobba som inkastare ? ..

 "åka till rhodos och jobba på barstreet? Liiiivet" - Lär ju inte ha något liv kvar säger jag ju bara !
Längtar bort , till ett annat land. Varmt, fuktigt, solen skiner, vågorna slår upp mot den vita sandstranden. End of the daydreaming.

Imorgon har jag prov vaars frågor inte alls kommer att bli svåra har jag en känsla av. Men skenet kan bedra och jag kan likaväl bli underkänd. (NOT)  Har engelskaprov på fredag också. Det blir nog jättebra men först och främst ska jag leva dagen idag och för att kunna göra det måste jag träna kl. 18.30 så det blir att ta bussen vid 17,48 och se glad ut! Det är faktiskt målvaktsträning så det ska bli kul! :)

Jag borde inte, jag borde inte, men jag har redan gjort ..

Ticket to paradise

Då har jag mitt i all uppståndelse beställt tågbiljetter från Halmstad C- Göteborg C. Sen ska jag gå en massa och sen åka en gullig flygbuss till Göteborg City Airport. Jag är väldigt konfunderad över hur detta skall gå till men jag knäpper händerna och ber till mannen där ovanför oss alla. Enda chansen till överlevnad just nu känns det som!

Nu ska jag vara lite osocial och göra mina läxor som jag har tills imorgon! Adiós!


Tar det aldrig slut ? ..

Nä och jag gillar det.  Inte nog med att det blev två gulliga timmar nere på gymmet med ett helt pensionärslag , det blev också en powerwalk runda med min andra hälft syster Ewa! Nu är jag lagom trött i kroppen och har tillräckligt med energi för att lägga mig i soffan och titta på tv.

Ewa och jag pratade om hur jag skulle kunna göra efter jag har tagit studenten dvs om jag ska plugga direkt eller om jag ska ta ett sabbatsår. Sabbatsåret är givet men hur jag skulle disponera tiden , det var det som var det relevanta egentligen! Aupair (stavning?) , reseledare eller något annat jobb utomlands skulle varit väldigt skoj. Då kommer mina språkkunskaper till hands och jag får uppleva lite annat än livslångt liv i Markaryd! När året har tagit slut är det dags att börja plugga. TJOHO! FEM underbara år till ..

Hejhopp

Goddagens gott folk! Idag är det åter igen en förjusande dag! Detta firade jag med att cykla ner till gymmet för att träna i ca två timmar. Men skall precis gå in och märker till min stora förvåning att mina träningskor inte är med. Lunka tillbaka till cykeln och trampa hem igen! Väl hemma ser jag mina skor vänta så fint i hallen så jag bar försiktigt upp dom som en bebis till min varma famn.

Två timmar senare ..

Knäcker tre ägg och fräser lite granna i pannan. Tar en skiva nybakat bröd och njuter av dagens andra matintag!
När jag väl vilat en stund sätter jag mig vid datorn och vad om inte FACEBOOK  prioriteras ? Väl inne checkar jag läget och upptäcker en otroligt imponerande spänstträning av Stefan Holm. Check it out!


Sista festen ..

Igår var det fest igen. Jag orkar seriöst inte mer. Blä.. Ja som Nina nämnde i sin blogg så blev vi best  buddies med vakterna. Träffade lite folk som jag inte träffat förut! Det gillar vi. Inga gulliga bilder ifrån igår kan jag ju säga.. Men som sagt här kommer dom! :)








Varken gulliga eller vettiga bilder på mig så att nöj er med dessa bilderna :D

Ready to run !

Och med denna bilden vill jag säga att träningen är igång på riktigt! Och jag köpte också nya träningskläder.


Ser lite manlig ut men vad gör det. NU blir det dags att ta på sig joggingskorna och ut och springa i det fina vädret! Vi ses senare!

"En sådan förtjusande dag idag som idag idag idag "

Elina Nicklasson 18 år! Hjärtliga gratulationer till dig!

Då var det snart dags att sticka ut hvuudet över tröskeln och börja löpa men först kräver ipoden att ha tillräckligt med energi. Idag är det en förtjusande dag och det skall vi minsann njuta varje sekund av! Fick ett sms av Nina där hon citerar morgonkvistens replik på Rhodos som lyder följande :" Är det fest eller? :d "
Jag svarar som jag brukar göra när jag inte riktigt kan få fram vad jag ska säga ( som på rhodos ) : "Är det, är det , fest ,fest ? JA DET är det :D "

Vi kan alltså konstatera att med dessa två replikerna ATT det är FEST!
Skall förövrigt bara tillägga att jag har hiskelig träningsverk i låren. Ni ska få se min nya träningsoutfit och  jag är ÄCKLIGT nöjd! En annan sak som också är värt att poängtera ÄR (!) :
 "I got a feeling, that tonight is gonna be a good night! "




Mitt hjärta slår 20 gånger fortare

Fick Ninas atograf!
Kolla in den. Ingenting kan ersätta den. MINMINMINMINMINMIN! Ska måla upp den över hela rummet. HELT OK !

The whole cake will be eaten tomorrow

Passive voice, ohyes!

Idag har jag simmat, och gymmat vilket betyder att det är fjärde dagen jag tränar två gånger om dagen! Sjukt kul om inte annat! Imorgon blir det att löpa på morgonen och sedan på eftermiddagen kanske gymmet eller någoting annat. Kan ju inte vara på gymmet varje dag, skadan Däääär!

Imorgon är det också fest, då skålar vi, IGEN....
Inga sura miner här inte! Kommer bli kanonkul för det blir vad man gör det till, aight?

Har precis bakat en ohyggligt god frozen cheesecake! Så imorgon mina gäster så ska det krängas i stora lass! ;)

Blev tyvärr inte mycket bloggande idag men skola och träning har tagit upp min vardag lite. Imorgon så hissar vi ankaret och gåår loss!

Vifta med röda kortet

Match mot Bjärnum. Vi leder med 1-0. Två forwards kommer mot mig, friläge PLUS att de är offside. Jag måste ut och rensa, dock utanför straffområdet men jag kan ingenting annat göra. Hon fintar av mig springer rakt på mig flyger satan och domaren visslar sönder i lilla svarta pipan. Upp och viftar med det röra kortet och jag är därmed utvisad, avstängd inför nästa match och en liten anmälan till skånes fotbollsförbund. Låter värre än vad det är men Det är så det går till när man får rött kort så egentligen är det inte så farligt.
Dock har jag en väldig tur eftersom Beccy ändå ska stå nästa match! Hihi
Kanon.

Matchen slutar med en tung förlust 5- 1.

Hästvedacupen 2008 , MIF briljerar. Simon Bäckman lobbar bollen över i mål. Läckert!

Vilse i skogen..

Friluftsdag idag med skolan och det är orientering som står på schemat. Det ska bli kul faktiskt. Jag tror dock jag kommer gå vilse och vara helt lost bland granar och tallar. Tur att blåbär finns så jag klarar mig ett tag i alla fall. Just nu tittar jag på Våra bästa år och det är tamej sjutton en utav de sämsta serierna som visats på tv. Så dåliga " skådisar" om man nu ens kan kalla dom det. Sättet som filmas. Allt! Det håller inte! Så himla dåligt.


Sju års mellanrum?

Åker till göteborg med Nina i en buss, letar efter Kendals bruna familjebil. Går in på ICA och ställer mig i kassan med Nina. Säger: "Jag har drömt detta förut. Samma plats." Nina ignorerar mig. Vi går ut, åker vidare till Serbien, kommer fram, står på en grön ,jättestor kulle. På andra sidan är det öken och pyramider. En pappa står på samma kulle som jag och skriker till den sandiga kullen på andra sidan, till sin son, : "Stanna där du är , du kommer dö annars." Sonen försöker komma ner från pyramiden men stupar rätt ner. Jag springer ner för kullen och ser världens finaste strand och vatten. Jag simmar lite och rundar en udde. Väl runt udden är det ett träsk. I träsket sitter det terrorister och siktar sina gevär mot mig men jag hälsar glatt : " HALLÅ HALLÅ! , Kom och bada lite". Terroristerna sänker gevären och skakar bara på huvudet. Jag simmar vidare och går in i träsket. Har min kamera med mig och tar en massa kort. På mina bilder finns min spegelbild av min kamera och jag har helt plötsligt hamnat i ett spegelhus. Dock är speglarna som dörrar och jag kommer till en helt annan värld då jag bestämt mig för att öppna en av dörrarna. Kommer in i ett hus vars ägare dött sedan tidigare och hon är fortfarande kvar där. Går vidare och i ett annat rum möter jag en tjej som ligger och vilar. Jag frågar " Ehm, ursäkta men vet du hur man kommer ut härifrån? "


Det var precis vad jag drömde! Helt jälva sjukt. Allt förutom bilen och ICA har jag drömt för sju år sedan och jag kom ihåg det så väl.


Omeelettt och en liter mjölk!

Nu har jag äntligen utövat dagens träningspass! Det blev en powerwalk med syrran följt av friskis och svettis pass! Nu är jag rätt sliten så jag äter en fruktansvärt god omellet och till det har jag hela en lite mjölk. Jag gillar läget som sagt! Imorgon har jag orientering i Strömsnäsbruk, "förorten" till Markaryd. ;) Ska ta bussen 12,45.
Idag har jag haft det rätt skoj. Vet inte vad det var som utmärkte sig men något måste det varit eftersom humöret är på topp!

Jag får mitt gymkort på fredag och jag ska köpa friskis kort på söndag! Här ska det tränas :D
Nu ska jag titta vidare på idol! PUSS

Kommer att bli en lökig dag!

CHACHA!


Lökiga dagen idag, vilket jag vet att det kommer att bli! Jag ska först ut och gå med syrran en mil och sen ska jag till friskis och svettis. Imorgon har jag match och på fredag blir det gymmet. har jag blivit en träningsnarkoman? Tror nästan det. Nu ska jag fortsätta med mitt arbete i Turism och resor! Vi hörs senare! :D PUZZ


pumpa

chaaa chaa!

En och en halv timme på gymmet idag och det var såå skönt! Det var riktigt kallt imorse, sju grader ungefär och nu på eftermiddagen är det värsta sommarn. Begriper mig inte på mother earth. Folk ska till balders i helgen och jag fattar inte vad det är som är så himla kul med det nuförtiden? Musiken är kass eftersom iprincip samma musik spelats om och om igen i 30 år?! Det är bara kul på förfesten och på bussen dit. Inne på Balders - Svar nej, det håller inte. Hellre björket i sådana fall. Sommaren börjar gå mot sitt slut och det har varit lätt den bästa sommaren hitills! Så mycket roligt och så händelserikt har det aldrig någonsin varit förut. Jag gick ut första året på gymnasiet med tanken, fånga dagen och gör så mycket du kan. Det kan ta slut vilken sekund som helst! Och titta vilket bra sommarlov det blev! :D

PUSSPUSS


Ett nytt liv på två hjul

Då har jag skaffat mig en EGEN cykel eftersom den andra jag hade blev stulen för andra gången! Tack för det ....
Jättefin är den. Vågar man lägga ut en bild på den eller blir den stulen igen? ..
Hur som helst. Idag ska jag plugga och bara ta det lugnt vilket brukar bli en vana nu förtiden!
Jag vill ha en liten hund påtal om annat. hihi


Lektion i publisher

Godmorgon!

Dags för lite lära i publisher! Vi ska göra en egen broschyr i Turism och Resor. Det ska handla om Markaryd och vad denna lilla by har att erbjuda. Haha. Det känns som att jag har en ide men hur det kommer att ser ut i praktiken är ju en annan femma så att säga!

Puss Chaaa!


Mannen under trappan

Den filmen tycker jag är rätt läskig. Blir ju för tusan nervös av att bara se den. Jag pallar inte.
Funderar på att byta kanal. Imorgon ska jag hämta min cykel hos Annie eftersom jag lämnade den hos henne i fredags. Spelade också match idag. Vi vann med 5-3. Helt ok.
Mamma tycker inte om att jag lånar hennes cykel längre så jag får köpa en egen tycker hon. Det ska jag faktiskt göra imorgon! Wihoo!

I'm confused and I don't know what to do..

En annan verison av radioplågan!


Syrrans man länkade till denna på facebook. Rolig, tycker jag! :D


lördagkväll + isvatten = rehab

Äntligen är allt festande över! UNDERBART! Ska verkligen bli skönt att bara få komma ut ur dimman, speciellt nästa helg! Just nu har jag inte så mycket att skriva om, känns som lite bloggtorka men..
Ska kila igen! Puss på er eller

Ett kilo mjöl - grotesco


Höstmarknad - två donut's tack

Igår var det höstmarknad som hela markaryd har väntat på! Igår var också den dag då de yngre generationerna festar till det medans de äldre festar till det idag! Jag var en av dem som hissade glaset upp mot skyn och skålade för fulla muggar! Stack inom syrran och hjälpte henne med lite grejor och sedan vidare hem för att göra mig iordning. Det blev inte mycket mat för dagen så Nina kom som en ängel och räddade mig i nöden med chips! Me love! Vi började dricka lite smått när jag väl hade kommit till henne. Först fick jag gå till simhallen i högklackat för att hämta cykeln vilket är knappa kilometern sen skulle jag cykla ytterligare 3 för att komma till Nina. Hur som helst, vi började dricka och det tog fart rätt snabbt. Det fotograferades och det skålades. Efter  en timme ungefär stack vi till Annie och det var inte mycket drag till en början men efter några minuter så kom alla och då började vi verkligen trivas! Det blev en konstig men rolig kväll. Vaknade med lite skallebank som man så fint kallar det och det blev en fin promenix hemåt sådär på morgonkvisten.


Jag säger bara : -  ett kilo mjöl

som jag skrattade! ni ska få se sedan när jag väl hittar klippet:D

Höstmarknad fast fest ; i bilder





ett löfte som sprack rätt duktigt

Haha! Ja , rubriken talar väl sitt tydliga språk! Skulle inte festa denna helgen men så blir det i alla fall! Det är ju marknad så det kan ju inte bli annat än att dansa och studsa runder med vännerna! Efter denna helgen är det ett lååååångt uppehåll. Nyår känns det som men man lär väl gå loss i London när man väl ska dit!
Var ute och sprang som jag hade lovat Madde och mig själv och efter det blev den en väldigt god omelett med skinka och tomat. Träning, träning som gäller nu!


PUSS


dagen före "stora dagen"

Heeeej alla blogg läsare! Idag är en konstig dag för att jag inte vill spela fotboll utan jag vill ut och springa istället. Jag tror bestämt att det blir så. Jag vill löpa löpa och åter löpa. Varit sugen hela veckan faktiskt så så blir det.
Stack till markant för att handla lite pistagenötter, ovanligt? Nej, verkligen inte.
Det blir lite vila sen blir det på med joggingskorna och ut i det fina vädret. Tyvärr fotbollen , jag hoppar dig idag..

7917 steg och fotboll

Men hallå eller ?!

Slutade skolan vid fyra så jag stack hem och käkade två mackor innan jag drog till syrran för att gå 7917 steg. Efter det käkade vi och tittade lite på fotbollen. Just nu tittar jag på eftersnacket i väntan på att idol ska börja! Ska bli så hiiimla kul och se killen som springer rakt in i dörren. HAHA! underhållning på hög nivå! :D


Fynderar på att beställa lite kläder .. blir nog så

Sunny day!

Chachaaa! klockan är halv tio och det är ungefär 20 grader! jag trivs som fisken i vattnet! Börjar matten om en halvtimme sen så blir det lite matte till sen en annan äckligt tråkig lektion. MUMS! Hur som helst. Gulligt. Saknar Nina, har jag sagt det någon gång tidigare? - Tror inte det ....
Träning idag IGEN! Jisses.


"Pördeeeeyy. Någonting är liksom pördigt, Det är liksom pörd , pörd, pöööördigt. "

Hörs senare! Pusspuss
 

Röda batterier

Äntligen sitter jag i sängen och kan pusta ut efter ett träningpass på 2,5 timme. Är väldigt hungrig också så jag ska ta mig ner till köket för att tillaga någonting gott men innan det kände jag att jag var tvungen att blogga!
Idag hade vi orientering och det var lite svettigt så att säga. Vi tog de kontroller som tydligen var svårast men det är ju bara bra.

Hemskt vad det finns tjuriga människor i denna världen. En och annan är verkligen sur tjugofyra sju. Född sur har alltid varit sur och kommer uppenbarligen att vara det hela livet, SUR! PMS, verkligen..


stolt! Men över vad?

Över min syster så klart! Vi båda är ute och tränar tillsammans och hon är jätteduktig! CRED till henne!
Fick även för mig att klippa gräset och det klagar jag inte över för det kan jag göra fler gånger. Faktiskt lite kul! Det ger ju en viss träning också!
Annars sitter jag och kompenserar min träning med 2 kanelbullar. HAHA.

Ha det gött mina kära läsare!


Gemensamhetstid tar kol på en?

Chachaaaa!!


Har gemensamhetstid just nu v ilket betyder att lite tid från varje lektion har tagit och satts samman till ungefär 1,5 timme där man kan få ägna sig åt läxor och liknande. Jättebra verkligen men det är inte kul när man inte har så mycket att göra. DÄRFÖR! - Tar jag tillfället i akt och bloggar lite! :D

Idag blir det lite träning med syrran! Ska bli riktigt skoj faktiskt! Var hos henne igår och fick umgås jättemycket med Lilleman. Så himla underbart eftersom jag fick lära mig ett och annat! :) Väldigt lugn var han och det var väl bra men det kommer väl säkert dagar då han är lite mer krävande! :D 

Fick mina betyg idag och jag är ÄCKLIGT nöjd! :D
Dags och göra klart tyskaläxan! Puss CHAA
 

Har det varit fest eller ?

Galen kväll igår och galen morgon! Men man är ju nöjd ändå! Några bilder skall det bjudas på så enjoy!












snart hissar vi ankaret och går loss!

Hemma från hässleholm nu och det blev en del måste jag säga! Bilder kommer snart :D

shoppingtime

Godmorgon alla bloggläsare!

Idag ska jag på en shoppingrunda med mamma, dock blir det bara Hässleholm och handla lite småsaker. Vi ska ha en fartfyld dag med inteminst shopping m,en också fika och annat mys! Kommer bli så kul! När jag kommer hem ska jag raka vägen till syrran och när jag väl har besökt henne så blir der raka vägen hem för att slänga sig i duschen och sedan hem till Nina! Denna dagen är inte och leka med eftersom jag kvällen kommer  bli galen. DET kan jag meddela! Nu ska jag fixa mig vi hörs senare då jag också ska visa lite vad jag har shoppat i STORSTAN'!

Rubrik saknas!

FREDAG och jag slappar! såå jääävla skönt att inte festa varje helg nu ...... hahah för imorgon ska man på att igen ... GULLIIGT! Nästa helg ska vi inte tala om men har match både lördag och söndag så får väl ta det lilla lugna. :)
Lyssnar på sjukt bra musik och fulla människor skriver! Underhållning på hög nivå. Har fixat mina naglar och det var på Rhodos sist jag hade lösnaglar och man nästan tycker om lukten av limmet bara för att det åerupplivar minnena av när man tappade dom när man var inne på Grabbarna Grus. Haha, ta mig tillbaka , det kanske ni fatttar.

Håller på att göra en spelningslista till imorgon kväll och som ni säket fattar är jag SJUKT nöjd över att det är party imon med det bästa folket! Jag gillar läääget.Var är gilla-knappen när man behöver den?

Fixfix inför ...

..morgondagens bravader! Fiesta med folket och det ska bli väldigt roligt. Det ska tydligen bli lite bra väder imorgon med så jag håller tummarna för att detta skall stämma! Nu sitter jag här i min otroligt sköna soffa och ska fixa musik inför imorgon. Jag laddar också eftersom jag ska med mamma på en shoppingrunda! Efter detta blir det kräftet (kräftskiva) hos Nina och efter det kanske förfest hos någon annan före min egen fest! haha! Sjukt nöjd är jag!

Mamma har gjort en väldigt god baconlasagne med kantareller i och den var helt otroligt god! Trodde det skulle bli fett och knaprigt som det brukar bli med bacon men ikke!:D  Just nu längtar jag för imorgon hissar vi ankaret och går loss!!


Fredag hela veckan

Chacha Hallåhallå!

Idag är det fredag och jag har längtat efter denna dagen eftersom att jag får träffa Nina imorgon. Dessutom ska jag till Helsingborg och handla lite imon med mami. Men jag har ju inte längtat efter FREDAG för att jag ska träffa Nina IMORGON utan just för att det är helg ytterligare en gång! 
Idag står Engelska ,Idrott och  Spanska på schemat och jag börjar med engelskan vid halv tio! Dags och kila nu då! Pusspusss


Departure: 06,45 p.m to London Stansted

Då var biljetterna bokade och klara till London för att träffa bror! Äntligen säger jag bara! Det kommer bli en helt underbar tid, jag känner det på mig. Vi ska ha riktigt roligt ihop! :)



Plugg

Dags att plugga engelska och lite spanska. Båda språken är underbara ! Lovelove! Jag längtar efter språkresan nästa sommar! Då är det Barcelona som gäller! Pusspusspuss på det Me gusta español mucho! Och inte nog med det. Jag ska till London i en vecka för att besöka min underbara bror! Kommer bli otroligt kul!


Ett utdrag ur www.egoinas.se

Egoinas lilla inlägg i sin egen blogg. Väldigt rolig och läsa tycker jag! :) Besök den!

På jobbet

Kund: Jag vill inte ha produkten längre.
Egoina: Okej. Då ska jag lägga ett avslut i din prenumeration.... Ja, då är det fixat. Då kommer det inget mer efter att denna perioden är slut.
Kund: Men jag vill inte ha mer NU.
Egoina: Eftersom ni redan har betalt så skickar vi ut resterande produkter.
Kund: Kan ni inte göra en återbetalning?
Egoina: Tyvärr, kan vi inte göra det.
Kund: Vad krävs för att ni ska kunna göra det?
Egoina: Nja... Det gör vi endast vid dödsfall.
Kund: Ja okej. Men då är jag död.

MMM , MMM , MMMMMM

hahah, asså såå tråkig videobloggning och men rätt underhållande när man inser att hon säger MM 30 gånger/inlägg! Smakprov för er som inte vet vem AmandaVarDet i bloggvärlden är..



Regn och blåst 350 dar om året ..

Guten Tag!

Idag kunde jag verkligen sova ut och det var väldigt skönt. Fick ett meddelande om att vi skulle börja en timme tidigare idag med tyskan. Tyska är rätt kul om jag får säga det själv men språk överhuvudtaget är kul!
Hade en liten dröm inatt och den var inte gullig. Lite återuppliving från rhodos och det är inte första gången det händer.

Ikväll är det träning. I detta vädret är det inte alls peppande men får väl hoppas på att solen kommer fram för efter regn kommer solsken! Nina sitter och lyssnar på jullåtar innan ens löven har trillat av träden och det är INTE okej. Haha! ;) Nu ska jag titta på Doctor's och käka en god kanelbulle, eller förresten , kanske två.. tre .. fyra



Ny design .. igeeen!

Nu har jag ny design igen. Kan tydligen inte bestämma mig hur den ska se ut så jag får se till att det är någon riktig nörd som gör den åt mig sedan! ;) Har suttit vid datorn hela dagen förutom när jag åt och bakade bullar. Lat jag är va? .. Nu ska jag gå och lägga mig. Det känns skönt att inte ställa klockan imorgon ens! ;) Underbart

Godnatt allla!

Bakning .. - men vad ?







TAAADAA! :D

tre timmars vila

Jaha, käkade lunch och det var ju inte gott måste jag ju faktiskt säga. Tycker att jag skulle kunna få ställa mig bland grytor och kastruller, då hade det blivit mycket godare enligt mig själv!
Kollade in bobbys blogg och läste ett inlägg om hur mycket han vill ligga med sig själv för att han har en så snygg kropp men att han skulle vilja byta ut huvudet. Det bor en liten Narcissus i Bobby tycker jag allt! ;)

Nu sitter jag i skolan och inväntar nästa lektion vilket är Turism och Resor! Vet inte vad jag ska göra fram tills dess eftersom det är tre timmars vila tills dess. Jag tog med mig Twilightboken så några kapitel ur den otroligt bra boken blir det nog.





Mogis ordbok. Jag dööör haha


090902

Det är September redan och jag drar till London nedan nästa månad. Snart fyller jag år och snart är det nyår. Snart är det sommarlov igen. Jag blir glad när jag tänker så! Jag älskar livet helt enkelt! Det borde fler göra, alldeles för många är deprimerade och vet inte vart de ska ta vägen men när man väl vet vilka vänner som är sina riktiga vänner så blir livet så mycket enklare! Ändra inte på dig för att passa in, det är något som du i slutendan ändå kommer att förlora på!


Moraltal.. I know!


Onsdag idag! TVÅ lektioner ändå slutar jag vid 4. Lite jobbigt men vad gör man. Jag har i alla fall så jag kan göra mellan lektionerna. Blir en uppdatering senare! Vi ses på


Gulligull! Kisskisshughug

push it!

Hallå alla!

Idag hämtade min tränare upp mig en timme tidigare för att jag överhuvudtaget skulle kunna va med på målvaktsträningen. Så innan klockan blev halv sju satt jag och stekte på gräsplanens solbelysta ställen med en bok i handen! Twilight - Om jag kunde drömma fick äran att underhålla mig! Träningen var väldigt rolig! Mycket samarbetsövningar som uppvärmning och sedan mycket ut och hoppa för att hämta boll. Det blev också lite tävlingar  på slutet med A-laget och det var skoj men var sjukt sliten så jag orkade knappt ingenting. Slängde mig som en vante iprincip! Tack och lov att jag kom till träningen! Himla kul! 

Nu sitter jag här med datorn i famnen och tittar på The Mentalist. Finns ju bättre! Imorgon har jag sovmorgon till halv tio så då blir det iaf ett litet morgon inlägg! ;) 

Kisskisshughug! 
 


stek stek steeek

En timmes stek ute i det fina vädret och nu blev det målvaktsträning trots allt! :) Vi hörs senare ikväll! PUSSPUSS!
THAILAND MARS 2008


Tyra Bank's Show!

Chacha bloggen!
Idag började jag med att försova mig och eftersom jag och mamma delar cykel så fick jag gå till skolan! Det var väldigt stressigt med tanke på att det var i den byggnaden som ligger lite längre bort. Tisdagar är dom dagarna som är jobbigast för att jag börjar kl. 8.00 och slutar 14.40. Nu är det Tyra Bank's show och sen kanske träning om jag kan ta mig ut dit annars blir det en stor löprunda och styrketräning istället! Underbart


RSS 2.0